• HAY About a Chair AAC24 Stoel
  • HAY About a Chair AAC24 Stoel
  • HAY About a Chair AAC24 Stoel
  • HAY About a Chair AAC24 Stoel
  • HAY About a Chair AAC24 Stoel
keyboard_arrow_down
HAY About a Chair AAC24 Stoel
zoom_in

AAC 24

€ 395,00
Onderstel
Kleur
Zitting
Aantal
event Levertijd langer dan 5 weken

Deze prachtige About A Chair AAC 24 stoel met wieltjes is ontworpen door Hee Welling en HAY. De stoel is zeer comfortabel en is door de draaivoet een perfecte bureaustoel voor op kantoor. De AAC 24 stoel is ook ideaal voor in de lunchruimte of eetkamer.

 

HAY.nl is een CBW-erkende webshop

 

Gratis bezorging vanaf €30,- in NL en BE

 

Officiële HAY Partner

AFMETING
W59 x D52 x H46/79cm

MATERIAAL
Kuipje:
Gekleurd polypropyleen
Onderstel: aluminium, gepolijst, gepoedercoat zwart of wit 

KLEUREN
Kuipje:
 Zwart, Brick, Betongrijs, Crèmewit, Dustyblauw, Dustygroen, Groen, Grijs, Khaki, Mosterd, Oranje, Pastelgroen, Zachtzwart, Warmrood, Wit
Onderstel: Gepolijst, gepoedercoat zwart of wit

Deze HAY stoelen zijn ook te bestellen met een vastzittend zitkussen of een gestoffeerde voorkant. Neem contact met ons op voor meer informatie.

BUREAUSTOEL
Deze prachtige HAY About A Chair AAC 24 is een design stoel met wieltjes, ontworpen door Hee Welling. De kuipstoel is zeer comfortabel en is door de draaivoet een perfecte bureaustoel of vergaderstoel voor op kantoor. Dat neemt niet weg dat deze stoelen ook ideaal zijn voor in de lunchruimte of aan de eettafel in de eetkamer. Want wat is er nu handiger dan keukenstoelen of eetkamerstoelen met wieltjes?

Benieuwd naar onze andere modellen? Zie hier een overzicht van onze eetkamer stoelen en hier van onze bureaus en bureaustoelen.