Dapper fauteuils

Ontworpen door Doshi Levien voor HAY, vertegenwoordigt de Dapper fauteuil de kenmerkende fusie van industrieel design, fijn vakmanschap, storytelling en technologie van het ontwerpduo. De brede rugleuning biedt extra comfort.

Dapper fauteuils

Actieve filters

€ 999,00

Dapper fauteuil in Divina Melange 120 is ontworpen door Doshi Levien voor HAY. Het ontwerp van deze lounge stoel is begonnen als een samenwerking met de Aga Khan-stichting. Deze stichting heeft Doshi Levien de opdracht gegeven om een compacte lounge stoel te ontwerpenvoor studentenaccommodatie 'Victoria Hall' in Kingscross.

€ 1.299,00

Dapper fauteuil is ontworpen door Doshi Levien voor HAY. Het ontwerp van deze lounge stoelen is begonnen als een samenwerking met de Aga Khan-stichting. Deze stichting heeft Doshi Levien de opdracht gegeven om een compacte fauteuil voor binnen te ontwerpen voor studentenaccommodatie 'Victoria Hall' in Kingscross. Deze woonkamer loungestoel is gestoffeerd in Coda 100.

€ 1.299,00

Dapper fauteuil is ontworpen door Doshi Levien voor HAY. Het ontwerp van deze prachtige HAY stoelen is begonnen als een samenwerking met de Aga Khan-stichting. Deze stichting heeft Doshi Levien de opdracht gegeven om een compacte lounge stoel te ontwerpen voor studentenaccommodatie 'Victoria Hall' in Kingscross. Deze fauteuil is gestoffeerd in Leather Sense - Zwart.

€ 899,00

Dapper fauteuil in Surface 120 is ontworpen door Doshi Levien voor HAY. Het ontwerp van deze prachtige HAY stoelen is begonnen als een samenwerking met de Aga Khan-stichting. Deze stichting heeft Doshi Levien de opdracht gegeven om een compacte lounge stoel te ontwerpen voor studentenaccommodatie 'Victoria Hall' in Kingscross.