Fast Track

Onze Fast Track collectie bestaat uit HAY’s best verkochte meubels, zoals stoelen, bedden, barkrukken banken, kapstokken en bijzettafels. Waar veel van onze meubels normaal een levertijd van 6-8 weken hebben, doen wij ons best om deze producten binnen 2-4 weken gratis bij je thuis af te leveren.

Fast Track

Actieve filters

€ 306,00

HAY About a Stool AAS32 is ontworpen door Hee Welling. De zitting van deze barkruk is gemaakt van zwart polypropyleen en en het onderstel is gemaakt van zwart gebeitst eiken. De minimalistische & comfortabele AAS32 is perfect om te gebruiken als zwart leren barkruk aan een kookeiland, in de keuken, restaurants, bars en lunchruimtes.

€ 295,00

HAY About a Stool AAS32 Low - Black is ontworpen door Hee Welling. De zitting is zwart van kleur en het onderstel is gemaakt van gebeitst eiken. De minimalistische & comfortabele AAS32 is perfect om te gebruiken als witte barkruk aan een kookeiland, in de keuken, restaurants, bars en lunchruimtes.

€ 295,00

HAY About a Stool AAS32 is ontworpen door Hee Welling. De zitting van deze barkruk is gemaakt van wit polypropyleen en het onderstel is gemaakt van wit gelakt eiken. De minimalistische & comfortabele AAS32 is perfect om te gebruiken als witte barkruk aan een kookeiland, in de keuken, restaurants, bars en lunchruimtes.

€ 295,00

HAY About a Stool AAS32 Low - Wit is ontworpen door Hee Welling. De zitting is wit van kleur en het onderstel is gemaakt van gebeitst eiken. De minimalistische & comfortabele AAS32 is perfect om te gebruiken als witte barkruk aan een kookeiland, in de keuken, restaurants, bars en lunchruimtes.

€ 275,00

Deze HAY Bar Stool Low Zwart is ontworpen door Hee Welling en is door zijn speciale coating geschikt voor binnen en buiten. Deze barkruk is perfect voor op het terras, voor in een restaurant of zelfs voor op het kantoor. Ook ideaal te gebruiken als kruk aan het kookeiland in je eigen keuken of aan de bar in restaurants en in bedrijfsruimtes.

€ 275,00

Deze HAY Bar Stool Low Wit is ontworpen door Hee Welling en is door zijn speciale coating geschikt voor binnen en buiten. Deze barkruk is perfect voor op het terras, voor in een restaurant of zelfs voor op het kantoor. Ook ideaal te gebruiken als kruk aan het kookeiland in je eigen keuken of aan de bar in restaurants en in bedrijfsruimtes. 

€ 275,00

Deze HAY Bar Stool High Zwart is ontworpen door Hee Welling en is door zijn speciale coating geschikt voor binnen en buiten. Deze barkruk is perfect voor op het terras, voor in een restaurant of zelfs voor op het kantoor. Ook ideaal te gebruiken als kruk aan het kookeiland in je eigen keuken of aan de bar in restaurants en in bedrijfsruimtes. 

€ 275,00

Deze HAY Bar Stool High Wit is ontworpen door Hee Welling en is door zijn speciale coating geschikt voor binnen en buiten. Deze barkruk is perfect voor op het terras, voor in een restaurant of zelfs voor op het kantoor. Ook ideaal te gebruiken als kruk aan het kookeiland in je eigen keuken of aan de bar in restaurants en in bedrijfsruimtes. 

€ 259,00

HAY's Hee Dining stoel Zwart is ontworpen door Hee Welling. Deze comfortabele en minimalistische eetkamerstoel is door zijn speciale coating geschikt voor zowel binnen als buiten. Met deze buiten stoel ziet je balkon of tuin er in één klap mooier en moderner uit. 

€ 259,00

HAY's Hee Dining stoel Wit is ontworpen door Hee Welling. Deze comfortabele en minimalistische eetkamerstoel is door zijn speciale coating geschikt voor zowel binnen als buiten. Met deze buiten stoel ziet je balkon of tuin er in één klap mooier en moderner uit. 

€ 295,00

HAY's Hee Lounge Loungestoel Zwart is ontworpen door Hee Welling. Deze comfortabele en minimalistische loungestoel is door zijn speciale coating geschikt voor zowel binnen als buiten. Met deze buiten stoel ziet je balkon of tuin er in één klap mooier en moderner uit. 

€ 295,00

HAY's Hee Lounge Loungestoel Wit is ontworpen door Hee Welling. Deze comfortabele en minimalistische loungestoel is door zijn speciale coating geschikt voor zowel binnen als buiten. Met deze buiten stoel ziet je balkon of tuin er in één klap mooier en moderner uit.

€ 125,00

Élémentaire Stoel Antraciet van HAY is ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. De Élémentaire stoel is een kwalitatieve en sterke stoel met een tijdloze uitstraling.

€ 125,00

Élémentaire Stoel Blauwgrijs van HAY is ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. De Élémentaire kunststof eetkamerstoelen zijn kwalitatieve en sterke stoelen met een tijdloze uitstraling. Hierdoor passen ze perfect in elke keuken, woonkamer of eetkamer. Maar omdat deze plastic stoelen lekker licht, tijdloos en sterk zijn, kunnen ze ook goed gebruikt worden als kantine stoelen, tuinstoelen, wachtkamerstoelen of bezoekersstoelen.

€ 125,00

Élémentaire Stoel Cream Wit van HAY is ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. De Élémentaire kunststof eetkamerstoelen zijn kwalitatieve en sterke stoelen met een tijdloze uitstraling. Hierdoor passen ze perfect in elke keuken, woonkamer of eetkamer. Maar omdat deze plastic stoelen lekker licht, tijdloos en sterk zijn, kunnen ze ook goed gebruikt worden als kantine stoelen, tuinstoelen, wachtkamerstoelen of bezoekersstoelen.

€ 219,00

Don't Leave Me, de bijzettafel die je het liefst de hele dag bij je wilt hebben. De tafel is ontworpen door Thomas Bentzen voor HAY. Door het handvat kan je de tafel makkelijk en snel verplaatsen naar waar je maar wilt. De DLM bijzettafel van HAY is verkrijgbaar in twee maten en vele kleuren.

€ 199,00

Op zoek naar een speels en luchtig bijzettafeltje voor in de woonkamer? HAY's Tray Table Small L30 x B30 cm in zwart is een multifunctionele zwarte bijzettafel. Deze industriële bijzettafel is, zoals de naam al aangeeft, een tafel en dienblad inéén.

€ 215,00

Op zoek naar een speels en luchtig bijzettafeltje voor in de woonkamer? HAY's Tray Table Medium L40 x B40 cm in zwart is een multifunctionele zwarte bijzettafel. Deze industriële bijzettafel is, zoals de naam al aangeeft, een tafel en dienblad inéén.

€ 215,00

Op zoek naar een speels en luchtig bijzettafeltje voor in de woonkamer? HAY's Tray Table Medium L40 x B40 cm in Wit is een multifunctionele bijzettafel. Deze tafel is, zoals de naam al aangeeft, een tafel en dienblad inéén.

€ 239,00

Op zoek naar een speels en luchtig bijzettafeltje voor in de woonkamer? HAY's Tray Table Large L40 x B60 cm in zwart is een multifunctionele zwarte bijzettafel. Deze industriële bijzettafel is, zoals de naam al aangeeft, een tafel en dienblad inéén.

€ 239,00

Op zoek naar een speels en luchtig bijzettafeltje voor in de woonkamer? HAY's Tray Table Large L40 x B60 cm in wit is een multifunctionele witte bijzettafel. Deze industriële bijzettafel is, zoals de naam al aangeeft, een tafel en dienblad inéén.

€ 255,00

Op zoek naar een speels en luchtig bijzettafeltje voor in de woonkamer? HAY's Tray Table Large L60 x B60 cm in zwart is een multifunctionele zwarte bijzettafel. Deze industriële bijzettafel is, zoals de naam al aangeeft, een tafel en dienblad inéén.

€ 255,00

Op zoek naar een speels en luchtig bijzettafeltje voor in de woonkamer? HAY's Tray Table Large L60 x B60 cm in wit is een multifunctionele zwarte bijzettafel. Deze industriële bijzettafel is, zoals de naam al aangeeft, een tafel en dienblad in één.

€ 275,00

De HAY Loop Stand collectie is een serie meubels ontworpen door Leif Jorgensen ontworpen. De Loop Stand is een vereenvoudiging van de industriële bok, ontworpen met drie poten in elk uiteinde. Deze HAY kapstok is geschikt voor in openbare- en privé ruimtes. Het is een heel subtiel en mooie kapstok rek waar je door middel van kledinghangers kleding aan op kan hangen. 

€ 329,00

HAY's Standard Issue 120 x 3 wandkast is geïnspireerd op een functionele stalen stelling. De stalen constructie is gemaakt van gepoedercoat staal en heeft een industriële uitstraling. Deze veelzijdige en praktische Standard Issue is toe te passen in zowel commerciële als huiselijke omgevingen. Ideaal als industriële wandkast voor in een stoere slaapkamer of als wandmeubel in een industriële woonkamer. 

€ 549,00

HAY's Standard Issue 120 x 5 wandkast is geïnspireerd op een functionele stalen stelling. De stalen constructie is gemaakt van gepoedercoat staal en heeft een industriële uitstraling. Deze veelzijdige en praktische Standard Issue is toe te passen in zowel commerciële als huiselijke omgevingen. Ideaal als industriële wandkast voor in een stoere slaapkamer of als wandmeubel in een industriële woonkamer. 

€ 659,00

Leif Jørgensen heeft in HAY's Connect Bed traditioneel vakmanschap gecombineerd met computergestuurde processen die tegenwoordig niet meer weg te denken zijn uit de hedendaagse designwereld om een minimalistische, industriële look te creëren. Het bed bestaat uit vier elementen, namelijk twee zijkanten en de twee uiteinden die met uiterste precisie met schroeven vastgezet zijn.

€ 689,00

Leif Jørgensen heeft in HAY's Connect Bed traditioneel vakmanschap gecombineerd met computergestuurde processen die tegenwoordig niet meer weg te denken zijn uit de hedendaagse designwereld om een minimalistische, industriële look te creëren. Het bed bestaat uit vier elementen, namelijk twee zijkanten en de twee uiteinden die met uiterste precisie met schroeven vastgezet zijn.

€ 1.649,00

HAY's Triangle Leg bench is ontworpen door Simon Jones en heeft zijn naam te danken aan de driehoekvormige poten. De rechthoekige uiteinden zijn afgerond, waardoor een gezellige uitstraling gecreëerd wordt die tevens het aantal zitplaatsen rondom de tafel maximaliseert. Het houten bankje voor binnen is vervaardigd in massief eiken met een geoliede-, gezeepte- of helder gelakte afwerking. Je kunt de Triangle Leg bench gebruiken als houten halbankje, balkon bank of wandbank.

Het bankje is gemaakt van geolied massief eiken en heeft de volgende afmeting: L200 x B40 cm.

€ 2.749,00

HAY's Triangle Leg Tafel is ontworpen door Simon Jones en heeft zijn naam te danken aan de driehoekvormige poten. De rechthoekige uiteinden van de tafel zijn afgerond, waardoor een gezellige uitstraling gecreëerd wordt die tevens het aantal zitplaatsen rondom de tafel maximaliseert. De tafel is gemaakt van geolied massief eiken. 

€ 2.049,00

HAY's Triangle Leg Tafel is ontworpen door Simon Jones en heeft zijn naam te danken aan de driehoekvormige poten. De rechthoekige uiteinden van de tafel zijn afgerond, waardoor een gezellige uitstraling gecreëerd wordt die tevens het aantal zitplaatsen rondom de tafel maximaliseert. De tafel is gemaakt van geolied massief eiken en heeft de volgende afmeting: Ø115 x H74 cm.

€ 4.100,00

Mags Sofa Combinatie 1 in Hallingdal 130 van HAY is een comfortabele en minimalistische bank. De Mags collectie bestaat uit verschillende modules, zoals hoekelementen, smallere modules, chaise longue en lounge elementen. Hierdoor is dit moderne bankstel geheel naar eigen wens samen te stellen. Deze versie is een van de vele mogelijkheden. Kom naar een van onze winkels om alle mogelijke stoffen, kleuren en modules uit te kiezen.