Fast Track

Onze Fast Track collectie bestaat uit HAY’s best verkochte meubels, zoals stoelen, bedden, barkrukken banken, kapstokken en bijzettafels. Waar veel van onze meubels normaal een levertijd van 6-8 weken hebben, doen wij ons best om deze producten binnen 2-4 weken gratis bij je thuis af te leveren.

Fast Track

Actieve filters

€ 279,00

About a Stool AAS32 High Zwart Zwart van HAY is ontworpen door Hee Welling. De AAS32 barkruk is perfect om te gebruiken aan de bar in de keuken, maar is ook ideaal voor in restaurants, lunchruimtes en cafés.

€ 279,00

About a Stool AAS32 Low - Zwart Zwart van HAY is ontworpen door Hee Welling. De AAS32 barkruk is perfect om te gebruiken aan de bar in de keuken, maar is ook ideaal voor in restaurants, lunchruimtes en cafés.

€ 279,00

About a Stool AAS32 High - Wit gelakt eiken van HAY is ontworpen door Hee Welling. De AAS32 barkruk is perfect om te gebruiken aan de bar in de keuken, maar is ook ideaal voor in restaurants, lunchruimtes en cafés.

€ 279,00

About a Stool AAS32 Low - Wit gelakt eiken van HAY is ontworpen door Hee Welling. De AAS32 barkruk is perfect om te gebruiken aan de bar in de keuken, maar is ook ideaal voor in restaurants, lunchruimtes en cafés.

€ 255,00

HAY's Hee Bar Stool Low Zwart is ontworpen door Hee Welling en is door zijn speciale coating geschikt voor binnen en buiten. Deze barkruk is perfect voor op het terras, voor in een restaurant of zelfs voor op het kantoor.

€ 255,00

HAY's Hee Bar Stool Low Wit is ontworpen door Hee Welling en is door zijn speciale coating geschikt voor binnen en buiten. Deze barkruk is perfect voor op het terras, voor in een restaurant of zelfs voor op het kantoor.

€ 255,00

HAY's Hee Bar Stool High Zwart is ontworpen door Hee Welling en is door zijn speciale coating geschikt voor binnen en buiten. Deze barkruk is perfect voor op het terras, voor in een restaurant of zelfs voor op het kantoor.

€ 255,00

HAY's Hee Bar Stool High Wit is ontworpen door Hee Welling en is door zijn speciale coating geschikt voor binnen en buiten. Deze barkruk is perfect voor op het terras, voor in een restaurant of zelfs voor op het kantoor.

€ 239,00

HAY's Hee Dining Stoel Zwart is ontworpen door Hee Welling. Deze comfortabele en minimalistische eetkamerstoel is door zijn speciale coating geschikt voor binnen en buiten.

€ 239,00

HAY's Hee Dining Stoel Wit is ontworpen door Hee Welling. Deze comfortabele en minimalistische eetkamerstoel is door zijn speciale coating geschikt voor binnen en buiten.

€ 279,00

HAY's Hee Lounge Loungestoel Zwart is ontworpen door Hee Welling. Deze comfortabele en minimalistische loungestoel is door zijn speciale coating geschikt voor binnen en buiten.

€ 279,00

HAY's Hee Lounge Loungestoel Wit is ontworpen door Hee Welling. Deze comfortabele en minimalistische loungestoel is door zijn speciale coating geschikt voor binnen en buiten.

€ 109,00

Élémentaire Stoel Antraciet van HAY is ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. De Élémentaire stoel is een kwalitatieve en sterke stoel met een tijdloze uitstraling.

€ 109,00

Élémentaire Stoel Blauwgrijs van HAY is ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. De Élémentaire stoel is een kwalitatieve en sterke stoel met een tijdloze uitstraling.

€ 109,00

Élémentaire Stoel Cream Wit van HAY is ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. De Élémentaire stoel is een kwalitatieve en sterke stoel met een tijdloze uitstraling.

€ 215,00

Don't Leave Me, de bijzettafel die het liefst de hele dag bij je wilt zijn. DLM Wit is ontworpen door Thomas Bentzen voor HAY. Door het handvat kan je de tafel makkelijk en snel verplaatsen naar waar je maar wilt.

€ 199,00

Op zoek naar een speels en luchtig bijzettafeltje voor in de woonkamer? HAY's Tray Table Small L30 x B30 cm in Zwart is een multifunctionele bijzettafel. Deze tafel is, zoals de naam al aangeeft, een tafel en dienblad inéén.

€ 215,00

Op zoek naar een speels en luchtig bijzettafeltje voor in de woonkamer? HAY's Tray Table Medium L40 x B40 cm in Zwart is een multifunctionele bijzettafel. Deze tafel is, zoals de naam al aangeeft, een tafel en dienblad inéén.

€ 215,00

Op zoek naar een speels en luchtig bijzettafeltje voor in de woonkamer? HAY's Tray Table Medium L40 x B40 cm in Wit is een multifunctionele bijzettafel. Deze tafel is, zoals de naam al aangeeft, een tafel en dienblad inéén.

€ 239,00

Op zoek naar een speels en luchtig bijzettafeltje voor in de woonkamer? HAY's Tray Table Large L40 x B60 cm in Zwart is een multifunctionele bijzettafel. Deze tafel is, zoals de naam al aangeeft, een tafel en dienblad inéén.

€ 239,00

Op zoek naar een speels en luchtig bijzettafeltje voor in de woonkamer? HAY's Tray Table Large L40 x B60 cm in Wit is een multifunctionele bijzettafel. Deze tafel is, zoals de naam al aangeeft, een tafel en dienblad inéén.

€ 255,00

Op zoek naar een speels en luchtig bijzettafeltje voor in de woonkamer? HAY's Tray Table Large L60 x B60 cm in Zwart is een multifunctionele bijzettafel. Deze tafel is, zoals de naam al aangeeft, een tafel en dienblad inéén.

€ 255,00

Op zoek naar een speels en luchtig bijzettafeltje voor in de woonkamer? HAY's Tray Table Large L60 x B60 cm in Wit is een multifunctionele bijzettafel. Deze tafel is, zoals de naam al aangeeft, een tafel en dienblad inéén.

€ 279,00

HAY's Loop Stand Wardrobe Zwart is ontworpen door Leif Jørgensen. Deze minimalistische kapstok is geschikt voor openbare- en privé ruimtes.

€ 269,00

HAY's Standard Issue 90 x 3 wandkast is geïnspireerd op functionele stalen stellingsystemen. De stalen constructie is gemaakt van gepoedercoat staal en heeft een industriële uitstraling. De veelzijdige en praktische Standard Issue is toe te passen in zowel commerciële als huiselijke omgevingen.

€ 339,00

HAY's Standard Issue 120 x 3 wandkast is geïnspireerd op functionele stalen stellingsystemen. De stalen constructie is gemaakt van gepoedercoat staal en heeft een industriële uitstraling. De veelzijdige en praktische Standard Issue is toe te passen in zowel commerciële als huiselijke omgevingen.

€ 559,00

HAY's Standard Issue 120 x 5 wandkast is geïnspireerd op functionele stalen stellingsystemen. De stalen constructie is gemaakt van gepoedercoat staal en heeft een industriële uitstraling. De veelzijdige en praktische Standard Issue is toe te passen in zowel commerciële als huiselijke omgevingen.

€ 519,00

Leif Jørgensen heeft in HAY's Connect Bed traditioneel vakmanschap gecombineerd met computergestuurde processen die tegenwoordig niet meer weg te denken zijn uit de hedendaagse designwereld om een minimalistische, industriële look te creëren. Het resultaat is een bed bestaande uit vier elementen. De twee zijkanten en de twee uiteinden zijn met uiterste precisie vastgezet met acht schroeven.

€ 589,00

Leif Jørgensen heeft in HAY's Connect Bed L200 x B160 cm traditioneel vakmanschap gecombineerd met computergestuurde processen die tegenwoordig niet meer weg te denken zijn uit de hedendaagse designwereld om een minimalistische, industriële look te creëren. Het bed bestaat uit vier elementen; twee zijkanten en de twee uiteinden die met uiterste precisie met schroeven vastgezet zijn.

€ 1.545,00

HAY's Triangle Leg Bench is ontworpen door Simon Jones en heeft zijn naam te danken aan de driehoekvormige poten. De rechthoekige uiteinden van de bench zijn afgerond, waardoor een gezellige uitstraling gecreëerd wordt. Het bankje is gemaakt van geolied massief eiken en heeft de volgende afmeting: L200 x B40 cm.

€ 2.529,00

HAY's Triangle Leg Tafel is ontworpen door Simon Jones en heeft zijn naam te danken aan de driehoekvormige poten. De rechthoekige uiteinden van de tafel zijn afgerond, waardoor een gezellige uitstraling gecreëerd wordt die tevens het aantal zitplaatsen rondom de tafel maximaliseert. De tafel is gemaakt van geolied massief eiken en heeft de volgende afmeting: L250 x B85 x H74 cm.

€ 1.679,00

HAY's Triangle Leg Tafel is ontworpen door Simon Jones en heeft zijn naam te danken aan de driehoekvormige poten. De rechthoekige uiteinden van de tafel zijn afgerond, waardoor een gezellige uitstraling gecreëerd wordt die tevens het aantal zitplaatsen rondom de tafel maximaliseert. De tafel is gemaakt van geolied massief eiken en heeft de volgende afmeting: Ø115 x H74 cm.

€ 3.700,00

HAY's Mags Sofa Combinatie 1 in Hallingdal 130 is een comfortabele en minimalistische bank. De Mags collectie bestaat uit verschillende modules, zoals hoekelementen, smallere modules, chaise longue en lounge elementen. Hierdoor is de bank geheel naar eigen wens samen te stellen.

€ 4.190,00

HAY's Mags Sofa Combinatie 4 Left in Hallingdal 130 is een comfortabele en minimalistische bank. De Mags collectie bestaat uit verschillende modules, zoals hoekelementen, smallere modules, chaise longue en lounge elementen. Hierdoor is de bank geheel naar eigen wens samen te stellen.

€ 4.190,00

HAY's Mags Sofa Combinatie 4 Right in Hallingdal 130 is een comfortabele en minimalistische bank. De Mags collectie bestaat uit verschillende modules, zoals hoekelementen, smallere modules, chaise longue en lounge elementen. Hierdoor is de bank geheel naar eigen wens samen te stellen.