CPH DEUX

We weten dat je geen genoeg kon krijgen van onze CPH collectie. Gelukkig heeft HAY een tweede CPH-collectie gemaakt, namelijk CPH Deux! Deze keer speciaal ontworpen voor kleine ruimtes.

Meer

CPH DEUX

Actieve filters

€ 589,00

CPH250 is onderdeel van HAY's Copenhague Deux collectie ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. Deze slim ontworpen 12-delige collectie voor de kleinere leefruimtes bestaat uit eettafels, koffietafels en bankjes. Het tafelblad is gemaakt van innovatief laminaat. Dit zorgt voor een mat en glad oppervlak dat geen vingerafdrukken achterlaat en makkelijk schoon te maken is.

Dit product is milieuvriendelijk. De hele levenscyclus van het product en de gebruikte materialen voldoen aan hoge milieunormen. Wil je weten wat wij eraan doen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen? Bekijk hier onze duurzaamheid pagina.

€ 769,00

CPH210 is onderdeel van HAY's Copenhague Deux collectie ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. Deze slim ontworpen 12-delige collectie voor de kleinere leefruimtes bestaat uit diverse eettafels, koffietafels en bankjes. Het tafelblad is gemaakt van innovatief laminaat. Dit zorgt voor een mat en glad oppervlak dat geen vingerafdrukken achterlaat en makkelijk schoon te maken is.

Dit product is milieuvriendelijk. De hele levenscyclus van het product en de gebruikte materialen voldoen aan hoge milieunormen. Wil je weten wat wij eraan doen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen? Bekijk hier onze duurzaamheid pagina.

€ 535,00

CPH Deux 215 is onderdeel van HAY's Copenhague Deux collectie ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. Het tafelblad is gemaakt van innovatief laminaat. Dit zorgt voor een mat en glad oppervlak dat geen vingerafdrukken achterlaat en makkelijk schoon te maken is. Het houten bankje kan gebruikt worden als hal bankje, bijzettafel of als bank voor bij de eettafel.

CPH Deux 215 is milieuvriendelijk. De hele levenscyclus van het product en de gebruikte materialen voldoen aan hoge milieunormen. Wil je weten wat wij eraan doen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen? Bekijk hier onze duurzaamheid pagina.

HAY CPH Deux collectie

We snappen dat je geen genoeg kan krijgen van onze CPH collectie. Gelukkig heeft HAY een tweede CPH-collectie gemaakt! Deze keer speciaal ontworpen voor kleine ruimtes. De tafels van de CPH Deux collectie hebben een betere en innovatieve laminaat laag. Hierdoor komen er geen vingerafdrukken op het blad en het is makkelijker om schoon te maken.

Best seller

HAY CPH Deux 210 is het meest populaire item van deze collectie. Deze tafel is verkrijgbaar in drie verschillende maten, zodat je hem kan gebruiken als bijzettafel, bureau of eettafel. Een ander geliefd item is de CPH Deux 220. Ook dit bijzettafeltje is onderdeel van HAY's Copenhague Deux collectie. 

Designer

Deze collectie is ontworpen door de designers Ronan en Erwan Bouroullec, twee getalenteerde broers uit Frankrijk. Originaliteit, het vizier op de toekomst en minimalisme zijn belangrijk in hun ontwerpen, terwijl ze de designgeschiedenis in acht nemen.

Service

Wij zogen ervoor dat jouw favoriete items naar jouw deur in Nederland of België komen. Verzending is gratis als je meer dan €30,- besteedt. Wil je advies over een van onze producten, stoffen of iets anders? Neem gerust contact met ons op!