Opzoek naar de perfecte match van bureau en bureaustoel voor jouw werkplek?
Wij geven je een overzicht van onze bureaus en bureaustoelen.  

Wil je het zitcomfort van de bureaustoelen testen? Of de materialen bekijken?
Maak een afspraak bij HAY HOUSE Amsterdam of HAY Rotterdam voor een adviesgesprek in de winkel. 

CPH 10 Desk Bureau

Het CPH 10 bureau heeft dezelfde ingetogen uitstraling en focus op functionaliteit als de rest van de serie, maar heeft  daarentegen symmetrische poten met een royaler tafelblad, waardoor een grotere werkruimte ontstaat. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en varianten.

CPH 90 Desk Bureau

Het CPH 90 bureau is een klassieke tafel met een moderne touch. Door het compacte formaat is het bureau geschikt voor kleine ruimtes of in een hoek van de kamer. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Stel je eigen CPH 90 Desk samen.

Pyramid Tafel 01

De Pyramid tafel 01 is een Dutch design klassieker (1959) dat door Wim Rietveld is ontworpen en door HAY en Ahrend weer op de markt is gebracht. De Pyramid 01 is in twee maten verkrijgbaar en ideaal voor de werkkamer.

CPH 190 Desk Bureau

Het CPH 190 bureau heeft een tafelblad met dezelfde schuine poten als de rest van de serie en is aan de achterkant gesplitst, waardoor een handige rechtopstaande rugleuning ontstaat voor het ondersteunen van notities en open boeken. Dit heeft het dubbele voordeel dat het bureau compacter is, terwijl het tegelijkertijd de functionaliteit vergroot.

Pyramid Tafel 01

De Pyramid tafel 01 is een Dutch design klassieker (1959) dat door Wim Rietveld is ontworpen en door HAY en Ahrend weer op de markt is gebracht. De Pyramid 01 is in twee maten verkrijgbaar en ideaal voor de werkkamer.

New Order Tafel

De New Order Tafel kan worden aangevuld met kabelbeheeroplossingen, scheidingswanden en andere componenten om de functionaliteit te verbeteren. Dankzij de dubbele pootprofielen kunnen grotere opstellingen met meerdere tafels worden gemaakt, waardoor oneindig veel combinaties mogelijk zijn.

New Order Tafel incl. Kast

New Order Tafelcombinatie 401 bestaat uit een tafel gekoppeld aan een legbord, waardoor een functionele en compacte werkplek ontstaat die optimale bureauruimte biedt, maar ook efficiënte opbergmogelijkheden. De gesloten opbergruimte is voorzien van stalen schuifdeuren en legborden die aan de behoeften van de gebruiker kunnen worden aangepast. Deze opstelling kan worden aangepast aan een breed scala van toepassingen en kan worden aangevuld met kabelbeheeroplossingen, verdeelschotten en andere componenten om de functionaliteit en organisatie te verbeteren.

AAC 20

Deze prachtige About a Chair AAC20 is ontworpen door Hee Welling en HAY. De stoel heeft een opvallend en herkenbare minimalistische vorm en is zeer comfortabel. Door de draaivoet is deze stoel perfect voor kantoorruimte binnenshuis. Daarnaast verleent de AAC 20 zich tevens goed om te gebruiken in een kantine, kantoorruimte en voor in de eetkamer.

AAC 10

De About a Chair AAC10 stoel verleent zich door het gegoten aluminium onderstel perfect om in kantoorruimtes binnenshuis te gebruiken. Het onderstel is ook te bestellen met wielen en hierdoor perfect voor flexibele werkplekken of vergaderlocaties.

AAC 27 Soft

De AAC 27 Soft stoel biedt functionele eenvoud en moderne esthetiek die worden getemperd door de zachtheid en warmte van de gewatteerde kuip. Het ontwerp is voorzien van een stalen onderstel met vier poten dat een tijdloze en elegante uitdrukking toevoegt.

AAC 155

De AAC 155 combineert de hoge functionaliteit van een bureaustoel met optimaal comfort en een moderne esthetiek. Met behoud van dezelfde hoge rugleuning en royale zitting die de serie kenmerkt, is het onderstel ontworpen met een kantelmechanisme en een gaslift die de zithoogte kan aanpassen.

AAC 24

De solide ronde kuip en het uniforme silhouet geven de AAC 24 een extra gewicht en brengen een warme, uitnodigende uitdrukking in het anders zo functionele en technische genre van bureaustoelen. Het is een stijlvol, functioneel ontwerp in combinatie met een elegante draaibare viersteronderstel.

AAC 14

Hoewel de AAC 14-versie van de About A Chair dezelfde kenmerkende en strakke kuip heeft, heeft het elegante aluminium onderstel met vier wielen een meer functionele inslag, waardoor de stoel perfect is voor formelere zakelijke omgevingen en kantoren waar aan huis wordt gewerkt.

About A Chair Collectie

Comfort, looks, veelzijdigheid en functionaliteit in één collectie. Natuurlijk kunnen wij jou niet vertellen welke stoel het meest comfortabel is voor jou – dat wil je zelf voelen. Wij kunnen je in ieder geval een grote selectie aanbieden om uit te kiezen. Er zijn meer dan dertig verschillende stoelen om uit te kiezen en jij bepaalt je favoriet. Alle stoelen hebben één ding gemeen: het kuipzitje. Kies je voor wat extra comfort door een zachte bekleding te kiezen? Geen probleem. Met of zonder wieltjes, draaistuk of armleuningen, jij bepaalt het.

Interieuradvies

Wij snappen heel goed dat je de zitcomfort van de bureaustoelen wil testen en de materialen in het echt wil bekijken. Maak een afspraak via onze afspraakplanner voor een interieuradvies in HAY HOUSE Amsterdam of HAY Rotterdam. Onze collega's staan voor je klaar - uiteraard met gepaste afstand en coronaproof.