CAN

De Franse ontwerpers Rowan en Erwan Bouroullec wilde een praktische en uitnodigende bank maken die toegankelijk is voor een groot publiek. Daar is de CAN-bank!

Meer

CAN

Actieve filters

€ 1.749,00

HAY's CAN 1 Seater is ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. Het design duo heeft een collectie ontworpen dat als DIY pakket in elkaar gezet kan worden. CAN wordt geleverd in een platte verpakking en is thuis makkelijk te monteren. Deze prachtige, praktische, comfortabele en tegelijkertijd elegante collectie is verkrijgbaar als een 1-zits, 2-zits en 3-zits.

€ 2.389,00

HAY's CAN 2-zits sofa is ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. Het design duo heeft een collectie ontworpen dat als DIY pakket in elkaar gezet kan worden. CAN wordt geleverd in een platte verpakking en is thuis makkelijk te monteren. CAN is ontworpen voor iedereen! Deze prachtige, praktische, comfortabele en tegelijkertijd elegante collectie is ook verkrijgbaar als 3-zitsbank.

€ 2.949,00

HAY's CAN 3-zits sofa is ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. Het design duo heeft een collectie ontworpen dat als DIY pakket in elkaar gezet kan worden. CAN wordt geleverd in een platte verpakking en is thuis makkelijk te monteren. CAN is ontworpen voor iedereen! Deze prachtige, praktische, comfortabele en tegelijkertijd elegante collectie is ook verkrijgbaar als 2-zitsbank.

CAN

De Franse ontwerpers Rowan en Erwan Bouroullec wilde een praktische en uitnodigende bank maken die toegankelijk is voor een groot publiek. Daar is de CAN-bank! De tijdloosheid van deze bank en de mogelijkheid om in veel verschillende soorten interieurstijlen te passsen zorgt ervoor dat de bank een duurzame keus is. Elk element van de bank is aan te passen naar jouw wensen. Je kunt kiezen tot een 1-, 2-, of 3-zitsbank.

Zet ‘m zelf in elkaar

Heb je smalle gangen in jouw huis of appartement? Deze bank komt plat verpakt bij jou binnen, zodat jij ‘m zelf in elkaar kunt zeten. Bekijk deze video om te zien hoe de ontwerpers van deze bank hem in elkaar zetten. De bank bestaat uit drie basis elementen. Het frame, de bekleding en de kussens. Elk element van de bank is aan te passen naar jouw wensen.

Designer

Deze collectie is ontworpen door de designers Ronan en Erwan Bouroullec, twee getalenteerde broers uit Frankrijk. Originaliteit, het vizier op de toekomst en minimalisme zijn belangrijk in hun ontwerpen, terwijl ze de designgeschiedenis in acht nemen.

Service

Wij zogen ervoor dat jouw favoriete items naar jouw deur in Nederland of België komen. Verzending is gratis als je meer dan €30,- besteedt. Wil je advies over een van onze producten, stoffen of iets anders? Neem gerust contact met ons op!