CAN

De Franse ontwerpers Rowan en Erwan Bouroullec wilde een praktische en uitnodigende bank maken die toegankelijk is voor een groot publiek. Daar is de CAN-bank!

Meer

CAN

Actieve filters

€ 1.849,00

HAY's CAN 1 Seater is een comfortabele fauteuil ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. Het design duo heeft een collectie ontworpen dat als DIY pakket in elkaar gezet kan worden. Deze elegante fauteuil wordt geleverd in een platte verpakking en is thuis makkelijk te monteren. Deze prachtige, praktische, comfortabele en tegelijkertijd elegante collectie is zowel verkrijgbaar als 1-zits fauteuil, maar ook als 2-zits en 3-zits. Ideaal als relaxstoel of als loungebank.

€ 2.759,00

HAY's CAN 2-zits sofa is ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. Het design duo heeft een collectie ontworpen dat als DIY pakket in elkaar gezet kan worden. Deze twee persoons bank wordt geleverd in een platte verpakking en is thuis makkelijk in elkaar te zetten. CAN is ontworpen voor iedereen! Deze prachtige, praktische, comfortabele en tegelijkertijd elegante collectie is verkrijgbaar als 2-zits en 3-zits bank.

€ 3.149,00

HAY's CAN 3-zits sofa is ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. Het design duo heeft een collectie banken ontworpen dat als DIY pakket in elkaar gezet kan worden. De zitbank CAN wordt geleverd in een platte verpakking en is thuis makkelijk te monteren. CAN is ontworpen voor iedereen! Deze prachtige, praktische, comfortabele en tegelijkertijd elegante 3-zitsbank is ook verkrijgbaar als 2-zitsbank.

HAY CAN collectie

De Franse ontwerpers Rowan en Erwan Bouroullec wilde een praktische en uitnodigende bank maken die toegankelijk is voor een groot publiek. Daar is de HAY CAN-bank! De tijdloosheid van deze bank en de mogelijkheid om in veel verschillende soorten interieurstijlen te passen zorgt ervoor dat de bank een duurzame keus is. Elk element van de bank is aan te passen naar jouw wensen. Je kunt kiezen tot een 1-, 2-, of 3-zitsbank.

Zet ‘m zelf in elkaar

Heb je smalle gangen in jouw huis of appartement? Deze bank komt plat verpakt bij jou binnen, zodat jij ‘m zelf in elkaar kunt zetten. Bekijk deze video om te zien hoe de ontwerpers van deze bank hem in elkaar zetten. De bank bestaat uit drie basis elementen. Het frame, de bekleding en de kussens. Elk element van de bank is aan te passen naar jouw wensen.

Designer

Deze collectie is ontworpen door de designers Ronan en Erwan Bouroullec, twee getalenteerde broers uit Frankrijk. Originaliteit, het vizier op de toekomst en minimalisme zijn belangrijk in hun ontwerpen, terwijl ze de designgeschiedenis in acht nemen.

Service

Wij zogen ervoor dat jouw favoriete items naar jouw deur in Nederland of België komen. Verzending is gratis als je meer dan €30,- besteedt. Wil je advies over een van onze producten, stoffen of iets anders? Neem gerust contact met ons op!