Buiten Tafels

De collectie buiten tafels van HAY bestaat uit moderne, kwalitatieve en minimalistische design tafels. In onze HAY.nl vind je de gehele collectie. Bestel jouw favoriete design items en laat het snel & gemakkelijk gratis thuisbezorgen in Nederland en België.

Meer

Buiten Tafels

Actieve filters

€ 799,00

Deze Palissade Eettafel behoort tot HAY's uitgebreide tuinmeubelcollectie. Het tafelblad is 160 x 90 cm. De Palissade tuintafel is ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec en is in veel verschillende omgevingen toepasbaar: cafés, restaurants, tuinen, terrassen en balkons. De meubelcollectie is sterk, comfortabel en tegelijkertijd modern en elegant.

€ 589,00

Deze Palissade Tafel behoort tot HAY's uitgebreide tuinmeubelcollectie. Het tafelblad is 80 x 80 cm. De meubelcollectie is sterk, comfortabel en tegelijkertijd modern en elegant. Deze collectie is voor HAY ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. De collectie is in veel verschillende omgevingen toepasbaar: cafés, restaurants, tuinen, terrassen en balkons.

€ 295,00

Neu Tafel van HAY is een kleine tafel met een rond of vierkant tafelblad. Neu Table is te gebruiken in allerlei omgevingen, zowel binnen- als buitenshuis. Gebruik deze tafel in jouw kantoor, café, restaurant, tuin, terras of op het balkon. Verkrijgbaar in antracietgrijs en lichtgrijs.

€ 339,00

Terrazzo van HAY is een bijzondere en veelzijdige tafel die geschikt is voor zowel openbare als voor particuliere omgevingen. Terrazzo is te gebruiken in allerlei omgevingen, zowel binnen- als buitenshuis. Gebruik deze tafel in jouw kantoor, café, restaurant, tuin, terras of op het balkon. Het terrazzo onderstel voegt karakter toe, het tafelblad is verkrijgbaar in antraciet en grijs.

€ 379,00

De Palissade Cone tafel is een ontwerp van HAY met het Franse design duo Ronan en Erwan Bouroullec. De solide basis en het ultradunne stalen blad zorgen ervoor dat de tafel sterk en elegant is, perfect passend bij de andere items uit de Palissade collectie. Cone is ideaal voor terrassen, balkons, tuinen, cafés en openbare ruimtes. 

€ 339,00

Neu Table High is de nieuwste toevoeging aan HAY's Neu Collectie. Deze bartafel is te gebruiken in allerlei omgevingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het tafelblad is gemaakt van gegalvaniseerd staal en het onderstel van gegoten aluminium.

HAY Design buitenmeubels

Op zoek naar unieke en betaalbare tuintafels? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Naast de uitgebreide meubel- en accessoire collectie hebben we bij HAY ook een uitgebreide tuintafelcollectie. Neem bijvoorbeeld de Palissade Cone Tafel, Palissade Eettafel of Palissade Tafel. Met deze eyecatchers creëer je in een handomdraai een sfeervolle en unieke eethoek in jouw tuin of op het balkon.

Succesvol ontwerp duo

Palissade is ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. Deze Franse broers ontwerpen naast woon-, kantoor-, en buitenmeubels ook serviesgoed, sieraden en andere diverse woonaccessoires. De Palissade collectie is in veel verschillende omgevingen toepasbaar: cafés, restaurants, tuinen, terrassen en balkons. De meubelcollectie is sterk en comfortabel, maar tegelijkertijd ook modern en elegant. Maak zitten extra comfortabel met de Palissade kussens.

Palissade Cone Tafel

De solide basis en het ultradunne stalen blad van de Palissade Cone Tafel zorgen ervoor dat de tafel sterk en elegant is, perfect passend bij de andere items uit de Palissade collectie. Welke kleur heeft jouw voorkeur: antraciet of olijf?

Klein maar fijn

Ben je op zoek naar een klein exemplaar, voor bijvoorbeeld op het balkon? De Terrazzo Table en Neu Table hebben beide een diameter van 60 cm. Je kunt de Terrazzo ook bestellen in een hoger exemplaar, geschikt voor zowel openbare als voor particuliere omgevingen.

Online vs. Winkel

Weet jij nog niet precies welke tafel jouw voorkeur heeft? Zou je graag eerst de gehele collectie in het echt willen bekijken? Je bent van harte welkom bij HAY HOUSE Amsterdam of HAY Rotterdam.

Online: snel en gemakkelijk

Weet je al precies welke buiten tafel jij wilt kopen? Bestel deze tafel online via HAY.nl, net zo gemakkelijk. De producten worden gratis bij jou thuis afgeleverd. Op deze manier heb je de meubels snel en gemakkelijk in huis. Wij bezorgen in Nederland en België.

Op zoek naar goedkope buitenmeubels online? Misschien vind jij jouw droomexemplaar wel in onze outlet voor een mooie prijs! Hier plaatsen we geregeld een mooie aanbieding, dus zorg dat jij er bij bent!