Bedden

Een minimalistisch en tijdloos design bed koop je bij HAY.nl. Onze bedden zijn een aanwinst voor elke slaapkamer. Bestel jouw favoriete bed via onze webwinkel en we bezorgen het gratis bij jou thuis in Nederland en België.

Meer

Bedden

Actieve filters

€ 449,00

Leif Jørgensen heeft in HAY's Connect Bed traditioneel vakmanschap gecombineerd met computergestuurde processen die tegenwoordig niet meer weg te denken zijn uit de hedendaagse designwereld om een minimalistische, industriële look te creëren. Het resultaat is een stalen bedframe bestaande uit vier elementen. De twee zijkanten en de twee uiteinden zijn met uiterste precisie vastgezet met acht schroeven.

Op voorraad

Minimalistisch ontwerp

HAY’s Connect Bed is ontworpen door Leif Jørgensen. Traditioneel vakmanschap is gecombineerd met computergestuurde processen die tegenwoordig niet meer weg te denken zijn uit de hedendaagse designwereld. Dit resulteert in een minimalistische en industriële look. Het bed bestaat uit vier elementen: twee zijkanten en de twee uiteinden die met uiterste precisie vastgezet zijn met acht schroeven.

Voor groot en klein

Het Connect Bed is in verschillende maten verkrijgbaar, variërend van 90 cm breed tot en met 180 cm breed. Welk bed heeft jouw voorkeur, de witte of warm grijze variant?

Online vs. Winkel

Zou jij graag eerst het bed in het echt bewonderen? Je bent van harte welkom in één van onze HAY winkels. Heb jij ons advies of één van de fysieke winkels niet meer nodig en weet je precies welke afmeting en kleur je wilt kopen? Bestel het bed via onze online shop, net zo gemakkelijk! Deze wordt namelijk gratis thuis geleverd.