Barkrukken

De laatste jaren zijn barkrukken enorm in populariteit gestegen. In onze HAY.nl vind je een uitgebreide collectie van betaalbare design barkrukken, passend voor in elke ruimte. Ga je voor een comfortabele beklede variant voor extra zitcomfort? Of ben je op zoek naar een barkruk met een roestvrijstalen onderstel? Heb je de voorkeur voor een barkruk die tevens buiten te gebruiken is? Wij hebben het bij HAY allemaal in de collectie.

Meer

Barkrukken

Actieve filters

€ 284,00

Met als doel HAY's iconische AAS barkruk te recreëren vanuit een duurzamer perspectief, gebruikt de About A Stool AAS 32 ECO gerecycled plastic (PP) om de zacht gebogen, open shell en symmetrische solide basis te vormen die consistent is met de rest van de serie. De stoel heeft een EU Eco label als blijk van inzet voor het milieu, samen met de andere modellen in de ECO-serie - de AAC 12 ECO en AAC 22 ECO.
Het onderstel is gemaakt van FSCTM gecertificeerd hout en is verkrijgbaar in gelakt eiken op waterbasis.

Dit product is milieuvriendelijk. De hele levenscyclus van het product en de gebruikte materialen voldoen aan hoge milieunormen. Wil je weten wat wij eraan doen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen? Bekijk hier onze duurzaamheid pagina.

€ 239,00

HAY's Cornet design barkruk is ontworpen door Jonas Trampdach. Het frame van deze klassieke barkrukken zijn geïnspireerd op fietsenrekken. Door de verschillende hoogtes van de horizontale buizen kan iedereen zijn voeten gemakkelijk kwijt. De combinatie van de ronde massief eiken zitting en het slanke stalen onderstel zorgen voor een interessante balans.

€ 239,00

HAY's Hee Bar Stool is ontworpen door Hee Welling en is door zijn speciale coating geschikt voor binnen en buiten. De barkruk heeft een rank uiterlijk met zijn lange poten en zit erg comfortabel. Deze barkruk is perfect voor op het terras, voor in een restaurant of zelfs voor op het kantoor. Stapelbaar tot 15 stuks.

Op voorraad
€ 415,00

De gestoffeerde AAS 33 barkruk van HAY is ontworpen door Hee Welling. Deze barkrukken zijn perfect om te gebruiken in de keuken of bij een kookeiland, maar ook in restaurants, bars en lunchruimtes zal deze barkruk niet misstaan! Deze prachtige, minimalistische maar ook zo comfortabele AAS33 barstoel heeft een eiken onderstel en gestoffeerde zitting.

€ 325,00

Palissade Bar Stool behoort tot HAY's uitgebreide Palissade tuinmeubelcollectie. Deze collectie is ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec en is in veel verschillende omgevingen toepasbaar: cafés, restaurants, tuinen, terrassen en balkons. De meubelcollectie is sterk, comfortabel en tegelijkertijd modern en elegant.

€ 215,00

HAY's Soft Edge 30 Barkruk met metalen frame is ontworpen door Iskos-Berlin. Iskos-Berlin heeft een strak vormgegeven zitting gecreëerd, waarvan alle randen mooi rond zijn afgewerkt. Deze barkruk is ook verkrijgbaar met een houten frame. Deze krukken zijn perfect om te gebruiken in huis, klaslokalen, kantines en restaurants.  

€ 575,00

About a Stool AAS32 van HAY is ontworpen door Hee Welling. De zitting van deze barkruk is gestoffeerd met zwart leer en het onderstel is gemaakt van zwart gebeitst eiken. De minimalistische & comfortabele AAS32 is perfect om te gebruiken in de keuken, restaurants, bars en lunchruimtes.

€ 269,00

HAY's Soft Edge 32 Barkruk is ontworpen door Iskos-Berlin. Iskos-Berlin heeft een strak vormgegeven zitting gecreëerd, waarvan alle randen mooi rond zijn afgewerkt. Deze FSC™ gecertificeerd houten variant is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De barkruk is functioneel, stevig en perfect om te gebruiken in publieke en particuliere ruimtes - van bedrijfsruimtes en cafés tot thuisomgevingen.

€ 365,00

De Neu 12 barkruk heeft lange slanke poten in massief hout die het karakteristieke silhouet verbeteren en verlengen. De Neu 12 beschikt over een ergonomisch gevormde shell met een hoge, ondersteunende rug, en is versterkt met een aluminium constructie onder de stoel om extra sterkte en duurzaamheid te bieden. Het comfort en de veelzijdigheid maken het de ideale keuze voor gebruik als barkruk in zowel zakelijke, openbare als particuliere ruimtes.

€ 535,00

De Neu 12 Gestoffeerde barkruk heeft lange slanke poten in massief hout die het karakteristieke silhouet verbeteren en verlengen. De Neu 12 beschikt over een ergonomisch gevormde shell met een hoge, ondersteunende rug, en is versterkt met een aluminium constructie onder de stoel om extra sterkte en duurzaamheid te bieden. In de gestoffeerde versie loopt er een dunne stiksel lijn over de stoel, terwijl een piping detail de verhoogde rand van de stoel accentueert. Het comfort en de veelzijdigheid maken het de ideale keuze voor gebruik als barkruk in zowel zakelijke, openbare als particuliere ruimtes.

€ 315,00

De Soft Edge P10 barkruk komt uit dezelfde serie van designduo Iskos-Berlin en heeft identieke kenmerkende vormen als de rest van de Soft Edge familie, maar met een hoger en smaller ontwerp. De stoel heeft lange stalen poten, een kunststof (PP) zitting en rugleuning. Ideaal te gebruiken als kruk voor aan de bar van je eigen keuken of aan de bar in restaurants en in bedrijfsruimtes. 

€ 215,00

De Soft Edge P10 barkruk komt uit dezelfde serie van designduo Iskos-Berlin en heeft identieke kenmerkende vormen als de rest van de Soft Edge familie, maar met een hoger en smaller ontwerp. De stoel heeft lange stalen poten, een kunststof (PP) zitting en rugleuning. Ideaal te gebruiken als kruk voor aan de bar van je eigen keuken of aan de bar in restaurants en in bedrijfsruimtes. De Soft Edge P10 barkruk is verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes.

€ 309,00

De Soft Edge 10 barkruk komt uit dezelfde serie van designduo Iskos-Berlin en heeft identieke kenmerkende vormen als de rest van de Soft Edge familie, maar met een hoger en smaller ontwerp. De stoel heeft lange stalen poten en de zitting is van mat gelakt of gebeitst FSC™ gecertificeerd eiken. Ideaal te gebruiken als kruk voor aan de bar van je eigen keuken of aan de bar in restaurants en in bedrijfsruimtes. De Soft Edge 10 barkruk is verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes.

Dit product is milieuvriendelijk. De hele levenscyclus van het product en de gebruikte materialen voldoen aan hoge milieunormen. Wil je weten wat wij eraan doen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen? Bekijk hier onze duurzaamheid pagina.

€ 429,00

De Soft Edge 10 barkruk komt uit dezelfde serie van designduo Iskos-Berlin en heeft identieke kenmerkende vormen als de rest van de Soft Edge familie, maar met een hoger en smaller ontwerp. De stoel heeft lange stalen poten en de zitting en rugleuning is van mat gelakt of gebeitst eiken. Ideaal te gebruiken als kruk voor aan de bar van je eigen keuken of aan de bar in restaurants en in bedrijfsruimtes. De Soft Edge 10 barkruk is ook verkrijgbaar zonder gestoffeerde zitting.

Dit product is milieuvriendelijk. De hele levenscyclus van het product en de gebruikte materialen voldoen aan hoge milieunormen. Wil je weten wat wij eraan doen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen? Bekijk hier onze duurzaamheid pagina.

HAY design bakrukken in verschillende hoogtes

De design barkrukjes van HAY zijn te koop in verschillende kleuren en hoogtes. Kies bijvoorbeeld voor een kuipje in wit, grijs, zwart of groen. Een lage barkruk heeft een zithoogte van rond de 65 cm, een hoge barkruk van ongeveer 75 cm. Een barkruk van 65 cm hoog is meestal de geschikte hoogte voor aan het kookeiland in de keuken. De hogere barkrukken kun je gebruiken voor een hoge eettafel of bar. HAY heeft ook mooie barkrukken voor buiten. Combineer deze barkrukken met een hoge tafel voor buiten.

Groot assortiment aan design barkrukken

Ga je voor een beklede variant voor een extra fijn zitcomfort? Kies dan bijvoorbeeld de prachtige About a Stool AAS33 of de AAS39 van HAY. Deze barkruk is ontworpen door Hee Welling en wordt vaak toegepast als keuken barkruk. Je kunt zijn werk herkennen aan een eenvoudige, minimalistische en functionele manier van ontwerpen, gecombineerd met Scandinavische invloeden. Onze gestoffeerde barkrukken zijn in veel verschillende stof- en leeruitvoeringen te bestellen. Het onderstel varieert van gezeept eiken, gelakt eiken en gebeitst eiken tot zwart gepoedercoat, wit gepoedercoat of roestvrijstaal. Andere bestsellers zijn de Revolver BarkrukCornet Barkruk en de Soft Edge 32 Barkruk. Stuk voor stuk design bakrukken die naar wens samen te stellen zijn. Ga je bijvoorbeeld voor een stoere zwarte barkruk die past binnen jouw industriële keuken, of past een elegante witte barkruk toch beter in jouw eetkamer?

Ook barkrukken voor buiten

Of kies je toch voor een makkelijk te onderhouden variant om outdoor te gebruiken? De Hee Bar Stool is een buiten barkruk gemaakt van gegalvaniseerd massief staal en heeft een outdoor poedercoating. De prettige en speelse barkruk heeft een comfortabele zitting en is in allerlei ruimtes inzetbaar. Deze buiten barkruk is geschikt voor jouw balkon of terras, maar laat zich ook prima binnen plaatsen in een kantoor of restaurant. Je kunt deze barkruk kopen in verschillende kleuren: wit, beige, zwart, groen en grijs.

Vragen over jouw design barkruk?

Weet je nog niet zeker welke barkruk je wilt kopen? Heb je vragen over de collectie barkrukken? Of zou je toch iets meer informatie over de barkruk willen ontvangen? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij helpen je natuurlijk graag in jouw zoektocht naar de perfecte barkruk voor de beste prijs!

Bestel jouw HAY barkruk online of in de winkel

Wil je de barkruk eerst in het echt bewonderen of zou je de kruk eerst graag willen testen? Of zou jij je graag willen laten adviseren over alle verschillende kleur-, materiaal- en stofmogelijkheden? Je bent van harte welkom in onze één van de HAY winkels in Amsterdam en Rotterdam!

Heb jij ons advies niet meer nodig en weet jij precies welke kruk je wilt bestellen? Kies dan voor onze online shop, net zo gemakkelijk. Alle varianten zijn namelijk te bestellen via onze webwinkel en de barkrukken worden gratis thuisbezorgd. We bezorgen in Nederland en België.