Silhouette

Wil jij geen bank waar je in verdwijnt, maar juist een wat stevigere, elegante bank? Dan is de Silhouette collectie wat voor jou. Deze moderne bank is ondanks zijn strakke en compacte uiterlijk, zeer comfortabel. Ontdek de verschillende modellen en kleurmogelijkheden hieronder.

Meer

Silhouette

Actieve filters

€ 3.499,00

HAY's Silhouette Sofa is ontworpen door GamFratesi. Deze comfortabele 2-zitsbank in Remix 373 met opvallende bies en rank onderstel is verkrijgbaar in verschillende maten en hoogtes. Door zijn rechthoekige ontwerp lijkt deze zachte bank compact. Dit creëert een gevoel van ruimte en luchtigheid, maar tegelijkertijd biedt deze moderne bank wel genoeg royale zitplaatsen.

€ 6.749,00

HAY's Silhouette Sofa is ontworpen door GamFratesi. Deze comfortabele 2-zitsbank in Hallingdal 130 met opvallende bies en rank onderstel is verkrijgbaar in verschillende maten en hoogtes. Door zijn rechthoekige ontwerp lijkt deze bank compact en creëert het een gevoel van ruimte en luchtigheid, maar biedt hij wel genoeg royale zitplaatsen. De hoge zij- en achterkant zorgt voor extra privacy. Erg handig in wachtruimtes, lunchruimtes of kantoorruimtes. 

€ 5.599,00

HAY's Silhouette Sofa is ontworpen door GamFratesi. Deze comfortabele 2-zitsbank in Coda 100 met opvallende cognac leren bies en rank onderstel is verkrijgbaar in verschillende maten en hoogtes. Door zijn rechthoekige ontwerp lijkt deze zachte bank compact en creëert het een gevoel van ruimte en luchtigheid, maar tegelijkertijd biedt deze moderne bank wel genoeg royale zitplaatsen.

€ 4.249,00

HAY Silhouette Sofa is ontworpen door GamFratesi. Deze comfortabele 3 zits bank in Linara Spice met opvallende Sense cognac leren bies en rank onderstel is verkrijgbaar in verschillende maten en hoogtes. Door zijn rechthoekige ontwerp lijkt deze zitbank compact en creëert het een gevoel van ruimte en luchtigheid, maar biedt hij wel genoeg royale zitplaatsen.

€ 4.999,00

HAY's Silhouette Sofa is ontworpen door GamFratesi. Deze comfortabele 2-zitsbank in Balder 982 met opvallende zwart leren bies en rank onderstel is verkrijgbaar in verschillende maten en hoogtes. Door zijn rechthoekige ontwerp lijkt deze zachte design bank compact. Dit creëert een gevoel van ruimte en luchtigheid, maar tegelijkertijd biedt deze moderne bank wel genoeg royale zitplaatsen.

€ 3.779,00

HAY's Silhouette Sofa is ontworpen door GamFratesi. Deze comfortabele 2-zitsbank in Olavi 03 met opvallende zwart leren bies en rank onderstel is verkrijgbaar in verschillende maten en hoogtes. Door zijn rechthoekige ontwerp lijkt deze zachte design bank compact. Dit creëert een gevoel van ruimte en luchtigheid, maar tegelijkertijd biedt deze moderne bank wel genoeg royale zitplaatsen.

€ 4.659,00

HAY's Silhouette Sofa is ontworpen door GamFratesi. Deze comfortabele 3-zitsbank in Olavi 03 met opvallende zwart leren bies en rank onderstel is verkrijgbaar in verschillende maten en hoogtes. Door zijn rechthoekige ontwerp lijkt deze bank compact en creëert het een gevoel van ruimte en luchtigheid, maar biedt hij wel genoeg royale zitplaatsen.

€ 5.079,00

HAY Silhouette Sofa is ontworpen door GamFratesi. Deze comfortabele 3 zits bank in Raas 662 met eenzelfde bies en rank onderstel is verkrijgbaar in verschillende maten en hoogtes. Door zijn rechthoekige ontwerp lijkt deze zitbank compact en creëert het een gevoel van ruimte en luchtigheid, maar biedt hij wel genoeg royale zitplaatsen.

€ 3.499,00

HAY's Silhouette Sofa is ontworpen door GamFratesi. Deze comfortabele 2-zitsbank in Linara Fog met opvallende bies en rank onderstel is verkrijgbaar in verschillende maten en hoogtes. Door zijn rechthoekige ontwerp lijkt deze zachte design bank compact. Dit creëert een gevoel van ruimte en luchtigheid, maar tegelijkertijd biedt deze moderne bank wel genoeg royale zitplaatsen.

€ 3.499,00

HAY's Silhouette Sofa is ontworpen door GamFratesi. Deze comfortabele 2-zitsbank in Linara Spice met opvallende bies en rank onderstel is verkrijgbaar in verschillende maten en hoogtes. Door zijn rechthoekige ontwerp lijkt deze zachte design bank compact. Dit creëert een gevoel van ruimte en luchtigheid, maar tegelijkertijd biedt deze moderne bank wel genoeg royale zitplaatsen.

€ 3.499,00

HAY's Silhouette Sofa is ontworpen door GamFratesi. Deze comfortabele 2-zitsbank met opvallende bies en rank onderstel is verkrijgbaar in verschillende maten en hoogtes. Door zijn rechthoekige ontwerp lijkt deze zachte design bank compact. Dit creëert een gevoel van ruimte en luchtigheid, maar tegelijkertijd biedt deze moderne bank wel genoeg royale zitplaatsen.

€ 4.249,00

HAY's Silhouette Sofa High Backed is ontworpen door GamFratesi. Deze comfortabele 2-zitsbank met opvallende bies en rank onderstel is verkrijgbaar in verschillende maten en hoogtes. Door zijn rechthoekige ontwerp lijkt deze bank compact en creëert het een gevoel van ruimte en luchtigheid, maar biedt hij wel genoeg royale zitplaatsen. De hoge zij- en achterkant zorgt voor extra privacy. Erg handig in wachtruimtes, lunchruimtes of kantoorruimtes. 

€ 5.559,00

HAY's Silhouette Sofa is ontworpen door GamFratesi. Deze comfortabele 3-zitsbank met opvallende bies en rank onderstel is verkrijgbaar in verschillende maten en hoogtes. Door zijn rechthoekige ontwerp lijkt deze bank compact en creëert het een gevoel van ruimte en luchtigheid, maar biedt hij wel genoeg royale zitplaatsen. De hoge zij- en achterkant zorgt voor extra privacy. Erg handig in wachtruimtes, lunchruimtes of kantoorruimtes. 

HAY Silhouette bank

Als je een modern interieur hebt is deze Silhouette bank misschien wel wat voor jou. De smalle zijkanten en dunne pootjes zorgen voor een elegant uiterlijk. Deze bank creëert ruimte in verschillende omgevingen en is daarom niet alleen te gebruiken in je woonkamer, maar ook in zakelijke omgevingen. Denk bijvoorbeeld aan een kantoorruimte, wachtruimte of bedrijfspand. 

Materiaal sofa Silhouette

De zitting van deze HAY bank is gemaakt van glasvezel met schuim. Het onderstel heeft standaard gliders van gepoedercoat staal en de kussens zijn gevuld met schuim en veren. Daarnaast worden bij deze Silhouette bank standaard ook twee losse kussens meegeleverd. Lekker voor in je rug of ter ondersteuning voor je boek of laptop! De Silhouette banken worden speciaal op jouw verzoek gestoffeerd. Je kunt contact met ons opnemen om de verschillende kleur-en stofstalen van de HAY Silhouette banken te zien. 

Silhouette bank High Backend

Lekker in je eigen wereld, druk aan het werk of helemaal in je serie. Dat lukt met de Silhouette High Backed banken wel! Door de hoge zijkanten heb jij geen last van andere mensen die in dezelfde ruimte zitten. Daardoor kun jij geconcentreerd aan het werk! Ideaal voor in zakelijke ruimtes of scholen. HAY's Silhouette Sofa High Backed is ontworpen door GamFratesi. De comfortabele 2-zitsbanken en 3-zitsbanken met opvallende bies zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hoogtes.

HAY Silhouette bank kopen

Ben je enthousiast over deze designvolle elegante bank, maar vind je het lastig welke kleur en stof je moet kiezen? Geen probleem! Je kunt de verschillende mogelijkheden bekijken in onze winkel of contact opnemen met onze medewerkers. Zij staan je graag te woord en helpen je bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieur. Handig om te weten; de Silhouette banken worden gratis in Nederland en België bij je thuis bezorgd.