Hackney

Plof na een lange werkdag, sportsessie of schooldag lekker neer op de Hackney bank. Deze bank is namelijk superzacht, comfortabel en geschikt om lekker op te luieren. De Hackney bank is leverbaar is diverse kleuren: een match voor ieder interieur! 

Meer

Hackney

Actieve filters

€ 3.249,00

De Hackney Sofa 2-zitsbank van HAY heeft een volledig gestoffeerd, vouwbaar frame. Hierdoor is deze bank zeer geschikt voor flexibel gebruik. Deze minimalistische, elegante en zachte bank kan gestoffeerd worden in veel verschillende stofsoorten. Zo past deze design bank in elke woonkamer. 

€ 3.699,00

De Hackney Sofa 3-zitsbank van HAY heeft een volledig gestoffeerd, vouwbaar frame. Hierdoor is deze moderne zitbank zeer geschikt voor flexibel gebruik. Deze minimalistische en elegante bank kan gestoffeerd worden in veel verschillende stofsoorten.

€ 3.729,00

De Hackney Sofa 2-zitsbank in Steelcut 445 heeft een volledig gestoffeerd opvouwbaar frame dat in drie secties gedemonteerd kan worden. Deze minimalistische, elegante en zachte bank kan gestoffeerd worden in veel verschillende stofsoorten. Zo past deze design bank in elke woonkamer. 

€ 4.459,00

De Hackney Sofa 3-zitsbank van HAY heeft een volledig gestoffeerd, vouwbaar frame. Hierdoor is deze bank zeer geschikt voor flexibel gebruik. Deze minimalistische en elegante bank kan gestoffeerd worden in veel verschillende stofsoorten. Deze Hackney Sofa 3-zitsbank is gestoffeerd in de stof Lola - Donkergroen.

€ 4.459,00

De Hackney Sofa 3-zitsbank van HAY heeft een volledig gestoffeerd, vouwbaar frame. Hierdoor is deze bank zeer geschikt voor flexibel gebruik. Deze minimalistische en elegante bank kan gestoffeerd worden in veel verschillende stofsoorten. Deze Hackney Sofa 3-zitsbank is gestoffeerd in de stof Lola - Navy.

€ 4.459,00

De Hackney Sofa 3-zitsbank van HAY heeft een volledig gestoffeerd, vouwbaar frame. Hierdoor is deze bank zeer geschikt voor flexibel gebruik. Deze minimalistische en elegante bank kan gestoffeerd worden in veel verschillende stofsoorten. Deze Hackney Sofa 3-zitsbank is gestoffeerd in de stof Lola - Beige.

€ 4.459,00

De Hackney Sofa 3-zitsbank van HAY heeft een volledig gestoffeerd, vouwbaar frame. Hierdoor is deze bank zeer geschikt voor flexibel gebruik. Deze minimalistische en elegante bank kan gestoffeerd worden in veel verschillende stofsoorten. Deze Hackney Sofa 3-zitsbank is gestoffeerd in de stof Lola - Warmgrijs.

Hackney 2-zitsbank 

De tweezitsbank van Hackney is een ideale bank als je wel lekker wilt relaxen, maar niet zoveel ruimte hebt voor een hele grote bank. Deze bank is namelijk opvouwbaar en past daarom door smalle deuren en gangetjes als deze wordt bezorgd. De Hackney bank is daarom ideaal voor in een appartement, studio of studentenkamer. Dit bankstel wordt speciaal op jouw verzoek gestoffeerd. Je kunt contact met ons opnemen om de verschillende kleur-en stofstalen van de HAY Hackney banken te zien.

3-zitsbank Hackney: familiebank 

Het minimalistische en elegante uiterlijk van de 3-zitsbank is in ieder interieur toepasbaar. De bank heeft geen pootjes en ziet er erg uitnodigend uit, de Hackney bank zal dan ook een ware eye-catcher zijn in je woonkamer, kantoor of lunchruimte. De aankoop van de HAY 3-zits Hackney bank is een keuze voor de toekomst. Je kunt er samen met je gezin, familie en vrienden jarenlang van genieten. 

Hackney bank kopen

Ben je enthousiast over deze zachte en comfortabele bank, maar vind je het lastig welke kleur en stof je moet kiezen? Geen probleem! Je kunt de verschillende mogelijkheden bekijken in onze winkel of contact opnemen met onze medewerkers. Zij staan je graag te woord en helpen je bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieur. Handig om te weten; de Hackney banken worden gratis in Nederland en België bij je thuis bezorgd.