AAL Sofa

AAL bank is ontstaan door simpelweg twee lounge stoelen tegen elkaar te zetten en te laten versmelten tot een geproportioneerd en harmonieus geheel. De AAL Sofa is comfortabel, elegant en heeft een open uitstraling.

AAL Sofa

Actieve filters

€ 2.149,00

About a Lounge Sofa van HAY is de meest recente toevoeging aan de About collectie. AAL Sofa is ontstaan door simpelweg twee lounge stoelen tegen elkaar te zetten en te laten versmelten tot een geproportioneerd en harmonieus geheel. Het bankje biedt plaats voor twee personen. Ook al heeft de About a Lounge sofa een open en gastvrij uiterlijk, ook voor knusse ontmoetingen is dit bankje geschikt.

€ 2.979,00

About a Lounge Sofa van HAY is de meest recente toevoeging aan de About collectie. AAL Sofa is ontstaan door simpelweg twee lounge stoelen tegen elkaar te zetten en te laten versmelten tot een geproportioneerd en harmonieus geheel. Ook deze Lounge Sofa, gestoffeerd met de stof Balder 692, biedt plaats voor twee personen. Ook al heeft de About a Lounge sofa een open en gastvrij uiterlijk, ook voor knusse ontmoetingen is dit bankje geschikt.

€ 4.149,00

About a Lounge Sofa van HAY is de meest recente toevoeging aan de About collectie. AAL Sofa is ontstaan door simpelweg twee lounge stoelen tegen elkaar te zetten en te laten versmelten tot een geproportioneerd en harmonieus geheel. Ook deze Lounge Sofa, gestoffeerd met de stof code 100, biedt plaats voor twee personen. Ook al heeft de About a Lounge sofa een open en gastvrij uiterlijk, ook voor knusse ontmoetingen is dit bankje geschikt.