AAT

Op zoek naar een ronde, vierkante of rechthoekige tafel? Wij hebben dat – en meer – in onze About a Table collectie.

Meer

AAT

Actieve filters

HAY About a Table collectie

Op zoek naar een ronde, vierkante of rechthoekige tafel? Wij hebben dat – en meer – in onze About a Table collectie. De tafels zijn verkrijgbaar in het zwart of wit en jij kiest het formaat. Het dunne tafelblad en het strakke onderstel zorgt ervoor dat jouw kamer net wat eleganter wordt. Wat je ook voor tafel zoekt, je vindt het in HAY's AAT collectie. 

Up high

De HAY AAT 15 en de HAY AAT 20 zijn beide beschikbaar met lange poten, zodat je ze als eettafel én statafel kan gebruiken. Maak bijvoorbeeld je eigen bartafel of gebruik hem als sta bureau. De ronde eettafel is een elegante verschijning in huis of op de werkplek, maar de HAY About A Table AAT20 past ook mooi in een restaurant of hotel. Verder is de HAY AAT 10 een populaire, tijdloze en sfeervolle tafel van de About A Table collectie van HAY. Deze zwarte tafel is multi-inzetbaar: gebruik de prachtige AAT10 als grote eettafel, puzzeltafel of bureautafel in huis of als werktafel op kantoor.

Service

Wij zogen ervoor dat jouw favoriete items naar jouw deur in Nederland of België komen. Verzending is gratis als je meer dan €30,- besteedt. Wil je advies over een van onze producten, stoffen of iets anders? Neem gerust contact met ons op!