AAS

Maak jouw keuken of bar compleet met een van onze About a Stool krukken. Er zit een kruk bij voor iedereen, want de krukken zijn beschikbaar in verschillende materialen, kleuren en stoffen.

Meer

AAS

Actieve filters

€ 475,00

De gestoffeerde AAS 33 barkruk van HAY is ontworpen door Hee Welling. Deze barkrukken zijn perfect om te gebruiken in de keuken of bij een kookeiland, maar ook in restaurants, bars en lunchruimtes zal deze barkruk niet misstaan! Deze prachtige, minimalistische maar ook zo comfortabele AAS33 barstoel heeft een eiken onderstel en gestoffeerde zitting.

€ 275,00

About a Stool AAS38 van HAY is ontworpen door Hee Welling. Deze barkrukken hebben een roestvrij staal of gepoedercoat wit of zwart onderstel. Of je nu voor een witte of zwarte barkruk gaat, dit exemplaar zonder rugleuning is ideaal om te gebruiken aan een kookeiland in de keuken, maar ze zijn ook perfect voor in restaurants, bars en lunchruimtes.

€ 525,00

About a Stool AAS39 van HAY is ontworpen door Hee Welling. Deze barkrukken hebben een roestvrij staal of gepoedercoat wit of zwart onderstel. Of je nu voor een witte of zwarte barkruk gaat, dit exemplaar zonder rugleuning is ideaal om te gebruiken aan een kookeiland in de keuken, maar ze zijn ook perfect voor in restaurants, bars en lunchruimtes.

€ 635,00

HAY About a Stool AAS32 is ontworpen door Hee Welling. De zitting van deze barkruk is gestoffeerd met zwart leer en het onderstel is gemaakt van zwart gebeitst eiken. De minimalistische & comfortabele AAS32 is perfect om te gebruiken als zwart leren barkruk aan een kookeiland, in de keuken, restaurants, bars en lunchruimtes.

HAY About a Stool collectie

Maak jouw keuken of bar compleet met een van onze About a Stool krukken. Er zit een kruk bij voor iedereen, want de krukken zijn beschikbaar in verschillende materialen, kleuren en stoffen. Jij beslist ook over het onderstel. Wil je een stevig, rustiek, houten onderstel? We got you. Of toch liever een rvs-onderstel? Je kunt het allemaal vinden in de AAS collectie van HAY.

Best sellers

De HAY AAS 38 is de bestverkochte kruk uit deze collectie. Hij heeft een rvs-onderstel en een kuipje van polypropyleen. Het kuipje is in 14 verschillende kleuren beschikbaar en het onderstel is naast de originele rvs-look ook verkrijgbaar in het zwart en wit. Een andere populaire, comfortabele barkruk is de HAY AAS 32. Deze kruk heeft een eiken onderstel en is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Je kunt 'm perfect gebruiken in de keuken, maar ook in restaurants, lunchruimtes en bars.

Designer

Deense designer Hee Welling heeft deze collectie ontworpen. Hij wilde de beste elementen die een stoel te bieden heeft samenvoegen. Zo kwam hij tot de About a Lounge collectie. De productie van deze collectie is beter voor het milieu omdat elk deel van de stoel verwisselbaar is. Dat maakt het makkelijker voor ons om delen te recyclen, wat het algehele proces duurzamer maakt.

Service

Wij zogen ervoor dat jouw favoriete items naar jouw deur in Nederland of België komen. Verzending is gratis als je meer dan €30,- besteedt. Wil je advies over een van onze producten, stoffen of iets anders? Neem gerust contact met ons op!