AAL 87

Op zoek naar een fauteuil of loungestoel? We brengen jou nog meer comfort dan je al van ons gewend bent met onze About a Lounge chair collectie.

AAL 87

Actieve filters

€ 1.289,00

De AAL 87 Soft lounge stoel combineert de strakke, elegante esthetiek van het vierbenige stalen frame met de zachtheid en warmte van de gewatteerde schelp. De stalen houten basis is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en de shell komt in een verscheidenheid van stoffering opties, waardoor van deze relaxstoel ontelbare design combinaties te maken zijn die toepasbaar zijn in zowel zakelijke, openbare als particuliere ruimtes.

€ 1.289,00

De AAL 87 Soft Duo lounge stoel combineert de strakke, elegante esthetiek van het vierbenige stalen frame met de zachtheid en warmte van de gewatteerde schelp. Dit ontwerp heeft een functionele basis met slanke, schuine poten die iets naar buiten staan voor optimale stabiliteit. De stalen basis van deze zachte stoel is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en de shell komt in een selectie van stoffering opties, waardoor er een aantal design combinaties te maken zijn die toepasbaar zijn in zowel zakelijke, openbare als particuliere ruimtes.