AAL

We brengen jou nog meer comfort dan je al van ons gewend bent met onze About a Lounge chair collectie. Deze collectie bestaat uit acht verschillende loungestoelen, een bankje en een voetenbankje.

Meer

AAL

Actieve filters

€ 1.589,00

De HAY About A Lounge AAL 81 Soft lounge stoel combineert de meer formele expressie van de aluminium draaivoet met de zachtheid en warmte van de gewatteerde kuip. De basis is verkrijgbaar in gepolijst of gepoedercoat aluminium, en de schaal komt in verschillende stoffen.

€ 1.339,00

De AAL 82 Soft lounge stoel combineert de natuurlijke elegantie en het karakter van de houten basis met de zachtheid en warmte van de gewatteerde schelp. Dit ontwerp rust op vier stevige, afgeronde poten. De eiken houten basis is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en de shell komt in een verscheidenheid van stoffering opties, waardoor er ontelbare design combinaties te maken zijn die toepasbaar zijn in zowel zakelijke, openbare als particuliere ruimtes.

€ 1.339,00

De AAL 83 Soft lounge stoel combineert de natuurlijke elegantie en het karakter van de houten basis met de zachtheid en warmte van de gewatteerde schelp. Dit ontwerp rust op een gebogen houten onderstel met een eiken fineer. De eiken houten basis is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en de shell komt in een verscheidenheid van stoffering opties, waardoor er ontelbare design combinaties te maken zijn die toepasbaar zijn in zowel zakelijke, openbare als particuliere ruimtes.

Deze zachte kuipstoel is ideaal voor in een slaapkamer of woonkamer, maar staat ook super leuk in een wachtkamer of kantoor. Welke kleur is jouw favoriet?

€ 1.289,00

De AAL 87 Soft lounge stoel combineert de strakke, elegante esthetiek van het vierbenige stalen frame met de zachtheid en warmte van de gewatteerde schelp. De stalen houten basis is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en de shell komt in een verscheidenheid van stoffering opties, waardoor van deze relaxstoel ontelbare design combinaties te maken zijn die toepasbaar zijn in zowel zakelijke, openbare als particuliere ruimtes.

€ 1.339,00

De AAL 83 Soft Duo lounge stoel combineert de natuurlijke elegantie en het karakter van de houten basis met de zachtheid en warmte van de gewatteerde schelp. Dit ontwerp rust op een gebogen houten onderstel met een eiken fineer. De eiken houten basis is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en de shell komt in een selectie van stoffering opties, waardoor er verschillende design combinaties te maken zijn die toepasbaar zijn in zowel zakelijke, openbare als particuliere ruimtes.

€ 1.589,00

De About A Lounge AAL 81 Soft Duo lounge stoel combineert de meer formele expressie van de aluminium draaivoet met de zachtheid en warmte van de gewatteerde kuip. De basis is verkrijgbaar in gepolijst of gepoedercoat aluminium en de shell komt in een selectie van stoffering opties, waardoor er verschillende design combinaties te maken zijn die toepasbaar zijn in zowel zakelijke, openbare als particuliere ruimtes.

€ 1.289,00

De AAL 87 Soft Duo lounge stoel combineert de strakke, elegante esthetiek van het vierbenige stalen frame met de zachtheid en warmte van de gewatteerde schelp. Dit ontwerp heeft een functionele basis met slanke, schuine poten die iets naar buiten staan voor optimale stabiliteit. De stalen basis van deze zachte stoel is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en de shell komt in een selectie van stoffering opties, waardoor er een aantal design combinaties te maken zijn die toepasbaar zijn in zowel zakelijke, openbare als particuliere ruimtes.

€ 1.299,00

De About a Lounge Chair LOW AAL81 is ontworpen door Hee Welling voor HAY. Deze comfortabele lounge fauteuil heeft een fijne hoge rugleuning. Het is een hippe lounge stoel voor in de woonkamer om lekker in te lezen of naar de tv te kijken.

€ 1.399,00

HAY's About A Lounge Chair High Soft AAL 92 is ontworpen door Hee Welling. Deze comfortabele loungestoel voor binnen heeft een fijne hoge rugleuning. Het onderstel is gemaakt van massief eiken en de stoel kan bekleed worden met stof en leer. De stoffering zorgt voor een warme sfeer, waardoor deze lounge stoel perfect is voor in de woonkamer. 

€ 1.499,00

HAY's About A Lounge Chair High AAL93 is ontworpen door Hee Welling. Deze comfortabele loungestoel heeft een fijne hoge rugleuning. Het onderstel is gemaakt van massief eiken en de stoel kan bekleed worden met stof en leer. Het zitkussen is altijd inbegrepen, bevestigd met klittenband.

€ 165,00

Heb je een About a Lounge Chair aangeschaft, dan wil je natuurlijk wel lekker zacht zitten. Dit is het zitkussen voor op de lounge stoel. Deze zitkussens passen in de volgende stoelen: AAL81, AAL82, AAL83.

€ 179,00

Heb je een About a Lounge Chair aangeschaft, dan wil je natuurlijk wel lekker zacht zitten. Dit is het zitkussen voor op de lounge stoel About a Lounge Chair High AAL92.

€ 2.149,00

About a Lounge Sofa van HAY is de meest recente toevoeging aan de About collectie. AAL Sofa is ontstaan door simpelweg twee lounge stoelen tegen elkaar te zetten en te laten versmelten tot een geproportioneerd en harmonieus geheel. Het bankje biedt plaats voor twee personen. Ook al heeft de About a Lounge sofa een open en gastvrij uiterlijk, ook voor knusse ontmoetingen is dit bankje geschikt.

€ 2.979,00

About a Lounge Sofa van HAY is de meest recente toevoeging aan de About collectie. AAL Sofa is ontstaan door simpelweg twee lounge stoelen tegen elkaar te zetten en te laten versmelten tot een geproportioneerd en harmonieus geheel. Ook deze Lounge Sofa, gestoffeerd met de stof Balder 692, biedt plaats voor twee personen. Ook al heeft de About a Lounge sofa een open en gastvrij uiterlijk, ook voor knusse ontmoetingen is dit bankje geschikt.

€ 4.149,00

About a Lounge Sofa van HAY is de meest recente toevoeging aan de About collectie. AAL Sofa is ontstaan door simpelweg twee lounge stoelen tegen elkaar te zetten en te laten versmelten tot een geproportioneerd en harmonieus geheel. Ook deze Lounge Sofa, gestoffeerd met de stof code 100, biedt plaats voor twee personen. Ook al heeft de About a Lounge sofa een open en gastvrij uiterlijk, ook voor knusse ontmoetingen is dit bankje geschikt.

HAY About a Lounge collectie

We brengen jou nog meer comfort dan je al van ons gewend bent met onze About a Lounge chair collectie. De HAY AAL collectie bestaat uit acht verschillende loungestoelen, een bankje en een voetenbankje. Wat voor materiaal, kleur en onderstel je wil is aan jou. Het simplistische design zorgt ervoor dat de loungestoelen mooi staan in elke kamer van jouw huis. Laat ´m stralen in de woonkamer of maak een gezellig hoekje in je slaapkamer met een van onze loungestoelen.

Rugleuningen

We hebben twee verschillende soorten rugleuningen voor onze About a Loungestoelen. Ga voor een hoge rugleuning als je wat extra comfort wil, zoals bij de prachtige, comfortabele loungestoelen HAY AAL 81, HAY AAL 82HAY AAL 83 of HAY AAL 93. Of kies juist een lage rugleuning om het simplistische onderstel van de stoel naar voren te laten komen. Je kunt het onderstel trouwens helemaal samenstellen naar jouw wensen.

Designer

Deense designer Hee Welling heeft deze collectie ontworpen. Hij wilde de beste elementen die een stoel te bieden heeft samenvoegen. Zo kwam hij tot de About a Lounge collectie. De productie van deze collectie is beter voor het milieu omdat elk deel van de stoel verwisselbaar is. Dat maakt het makkelijker voor ons om delen te recyclen, wat het algehele proces duurzamer maakt.

Service

Wij zogen ervoor dat jouw favoriete items naar jouw deur in Nederland of België komen. Verzending is gratis als je meer dan €30,- besteedt. Wil je advies over een van onze producten, stoffen of iets anders? Neem gerust contact met ons op!