AAC 127

Op zoek naar een nieuwe bureaustoel, een eetkamerstoel of eentje om lekker in te loungen? Waar je hem ook voor wilt gebruiken, wij hebben de perfecte stoel voor jou in onze About a Chair collectie.

AAC 127

Actieve filters

€ 619,00 € 495,20

HAY’s AAC127 behoort tot de uitgebreide About A Chair collectie van HAY. Deze kuipstoel heeft een stalen frame en een volledig gestoffeerde kuip voor een minimalistische look. Verkrijgbaar in talloze uitvoeringen waardoor de stoel altijd uniek zal worden.

De AAC100 serie is de eetkamerstoel versie van de AAL serie.

€ 659,00 € 527,20

HAY’s AAC127 behoort tot de uitgebreide About A Chair collectie van HAY. Deze Soft uitvoering heeft een stalen frame en een volledig gestoffeerde en gewatteerde kuip voor een minimalistische look met extra comfort. Deze eetkamerstoelen zijn verkrijgbaar in talloze uitvoeringen waardoor jouw kuipstoel altijd uniek is.

De AAC100 serie is de eettafel stoel versie van de AAL serie.

€ 699,00 € 559,20

De AAC127 kuipstoel behoort tot de uitgebreide HAY About A Chair collectie. Deze Soft Duo uitvoering heeft een stalen frame en een volledig gestoffeerde en gewatteerde kuip voor extra comfort en twee verschillende stof keuzes voor de binnen en buitenkant. Deze gestoffeerde kuipstoel staat bij aan een eettafel, maar kun je ook als bureaustoel op je studeerkamer of slaapkamer gebruiken.