13eighty Collectie

De 13Eighty collectie van HAY bestaat uit unieke kwalitatieve en comfortabele design items. Bestel jouw favoriete design stoel via HAY.nl en laat het snel & gemakkelijk gratis thuisbezorgen in Nederland en België.

Meer

13eighty Collectie

Actieve filters

€ 275,00

13Eighty Chair is ontworpen door Scholten & Baijings. De naam 13Eighty is afgeleid van het aantal kleine gaten die in de zitting en leuning zijn gemaakt om regenwater af te voeren. De stoel is stapelbaar en geschikt om buiten als tuinstoel of buitenstoel te gebruiken. Deze stoel is ook met armleuningen verkrijgbaar.

€ 295,00

13Eighty Armchair is ontworpen door Scholten & Baijings. De naam 13Eighty is afgeleid van het aantal kleine gaten die in de zitting en leuning zijn gemaakt om regenwater af te voeren. De stoel is stapelbaar en is geschikt om buiten als tuinstoel of buitenstoel te gebruiken. 

HAY Design buitenmeubels

Op zoek naar unieke en betaalbare tuinmeubels? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Naast de uitgebreide meubel- en accessoire collectie hebben we bij HAY ook een uitgebreide buitencollectie. Met deze eyecatchers creëer je in een handomdraai een sfeervolle en unieke eet- of zithoek in jouw tuin of op het balkon.

Functioneel ontwerp

HAY’s 13Eighty stoel is ontworpen door de Nederlandse ontwerpers Scholten & Baijings en heeft zijn naam te danken aan het aantal kleine gaatjes in de zitting en leuning. Deze gaatjes zijn gemaakt om regenwater af te voeren en geven hiernaast karakter aan de stoel. Door de weerbestendige coating is deze stoel geschikt voor binnen en buiten. Deze 13Eighty stoel is ook verkrijgbaar met armleuningen.

Online vs. Winkel

Weet jij nog niet zeker of je deze stoel met of zonder armleuningen wilt bestellen? Wil je ze eerst graag in het echt zien? Je bent van harte welkom bij HAY HOUSE Amsterdam of HAY Rotterdam.

Online: snel en gemakkelijk

Weet je al welk item je wilt kopen? Bestel deze stoel online via HAY.nl, net zo gemakkelijk. De stoel wordt gratis bij jou thuis afgeleverd. Op deze manier heb je de producten snel en gemakkelijk in huis! Wij bezorgen in Nederland en België.

Ben je misschien op zoek naar goedkope buitenmeubels online? Misschien vind jij jouw droomexemplaar wel in onze outlet voor een mooie prijs! Hier plaatsen we geregeld een mooie aanbieding, dus zorg dat jij er bij bent!