HAY Rey Collection

JOIN OUR TEAM

Bekijk onze openstaande vacatures

Lees meer

Volg ons op Instagram

HAY Design 

Meubels en Accessoires Aantrekkelijk geprijsd

HAY.nl is de officiële webwinkel van HAY. Het Deense design merk HAY is in 2002 opgericht door het koppel Rolf en Mette Hay. De belangrijkste uitgangspunten in het ontwerpproces zijn duurzaamheid en hoge kwaliteit tegenover betaalbare prijzen. Er wordt veel samengewerkt met gevestigde als met nieuwe internationale ontwerpers, zoals Hee Welling, Jakob Wagner en Scholten & Baijings. HAY blijft zichzelf continue vernieuwen: we willen voortdurend een unieke, herkenbare en moderne collectie bieden die past in huidige tijdsgeest.

HAY in Nederland

Ook in de Nederlandse interieurwereld heeft HAY een plekje veroverd: twee prachtige winkels in grote, invloedrijke, kunstzinnige en bruisende steden van Nederland zijn hier het bewijs van. Sinds augustus 2013 is de eerste HAY brandstore geopend in het centrum van Amsterdam. In de indrukwekkende woonwinkel HAY HOUSE Amsterdam aan de Spuistraat kun je de prachtige collectie van HAY bewonderen. De tweede design winkel HAY Rotterdam is gevestigd op de hoek van de Meent en de Haagse Veer.

Officiële webwinkel van HAY voor Nederland en België

HAY.nl is de officiële webwinkel van HAY. In onze webwinkel vind je de gehele collectie van design meubels, accessoires en verlichting. Op zoek naar mooie items om jouw woon- en eetkamer persoonlijk in te richten? Eetkamerstoelen, barkrukken, fauteuils en banken zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Ook hebben we een mooie collectie tafels: van eettafels en bureaus tot salontafels en bijzettafeltjes. Hiernaast hebben we een breed assortiment aan opbergers.

Online bestellen: snel en gemakkelijk

Design meubelen kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Vanaf €30,- is het gratis verzenden naar Nederland en België. Heb je vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op via de mail of telefoon.

Online HAY Design bestellen in Nederland en België

HAY.nl is de officiële webwinkel van HAY. We bieden online de gehele collectie aan van design meubels, accessoires en verlichting, design meubels kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Je kunt de artikelen eenvoudig via onze webwinkel bestellen; voor je het weet worden de meubels gratis bij jouw thuis afgeleverd. Vanaf €30,- is het gratis verzenden voor Nederland en België (uitgezonderd de Waddeneilanden). Weet je nog niet precies waar je naar op zoek bent? Of zou jij je graag willen laten adviseren over alle verschillende kleur-, materiaal- en stofmogelijkheden? Aarzel niet en neem contact met ons op of kom langs in één van onze winkels.

HAY in Nederland

HAY heeft twee prachtige winkels in grote, invloedrijke, kunstzinnige en bruisende steden van Nederland. Sinds 2013 is de eerste HAY brandstore HAY HOUSE Amsterdam aan de Spuistraat in het centrum van Amsterdam geopend. De tweede design winkel HAY Rotterdam is gevestigd op de hoek van de Meent en de Haagse Veer.