Specificaties
Breedte: 130
Colour name product: Fog
Designer: HAY
Diepte: 180
Kleurnaam: Fog
Length: 180
Materiaal: Wool

Onderhoud

HAY heeft prachtige stoffen in de collectie. Het is belangrijk de stoffen goed te verzorgen en onderhouden. Als stoffen niet goed onderhouden worden gaan vlekken er minder makkelijk uit en daarnaast slijt de stof sneller. Versleten stoffen kunnen ongezond stoffig klimaat binnen bevorderen en brandveiligheidsaspecten van de stoffen nemen af. Regelmatig onderhoud is daarom belangrijk om de levensduur van de producten te bevorderen. Wij adviseren de Royal Textile Care Kit XL uit de Oranje Furniture Care Collectie, hiermee krijgen stoffen de beste bescherming mogelijk.
HAY's Mono Blanket in fog is gemaakt van 100% pure wol en is voorzien van een twill structuur. Deze structuur laat een opvallende diagonale lijn zien. Het voordeel van de combinatie van wol en twill structuur is dat het kreukels in veel gevallen voorkomt. Een heerlijk zachte, maar stevige deken als decoratie of om lekker onder te kruipen op de bank. Het Mono wollen design plaid is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
Mono Blanket fog

€ 105,00