Specificaties
Breedte: 170
Designer: HAY
Diepte: 0
Length: 240
Maat: 170 x 240
Materiaal: Wool

Onderhoud

  • Gebruik een stomer om eventuele rimpels in de stof te verwijderen.
  • Dep gemorste vloeistoffen onmiddellijk op met een absorberende doek.
  • Vermijd het gebruik van geconcentreerde reinigingsmiddelen, bleekmiddel, ammonia, optische witmakers of zeep voor harde oppervlakken.
  • Bij wolstoffen, gebruik lauw water en een zachte doek om vlekken te verwijderen, vermijd hard wrijven.
  • Voor veloursstoffen, gebruik een licht vochtige doek in de richting van de pool om de kleur te herstellen, vermijd overmatig watergebruik.
  • Gebruik een geschikt leerreinigingsmiddel om vlekken uit leer te verwijderen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY's Moire Kelim vloerkleed in Plum is een handgeweven tapijt uit India met verschillende combinaties van gekleurde wol. Het vloerkleed is verkrijgbaar in drie formaten: 140 x 200 cm en 170 x 240 cm. Het Moire Kelim vloerkleed heeft een uniek Moire patroon, dat ontstaat wanneer meerdere gelijksoortige patronen op elkaar geprojecteerd worden, zoals bij het overlappen van twee dunne stoffen. Kelim is een van de oudst bekende vormen van tapijtkunst en daarmee een bijzondere toevoeging aan elk interieur.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Moire Kelim vloerkleed 170 x 240 plum

€ 489,00