Specificaties
Breedte: 1,2
Colour name product: Beige
Designer: HAY
Diameter: 1,2
Diepte: 1,2
Hoogte: 14
Kleurnaam: Beige
Materiaal: Paraffin

Onderhoud

HAY heeft prachtige woonkamer accessoires in de collectie. Van textiel en wanddecoratie tot kaarsen en vazen. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor de producten te hanteren. De beste manier om jouw accessoires schoon te maken is met een schone doek met lauw water of een speciaal schoonmaak product te gebruiken. Kussens en andere textielproducten uit je woonkamer dien je ook met voorzorg te onderhouden, eventueel met een speciaal schoonmaak kit van Oranje Furniture.
Deze Mini Conical kaarsen in beige hebben een elegante wervelende vorm en een gestroomlijnd silhouet en zijn ontworpen voor kleine kandelaars of voor het versieren van kerstbomen. De Mini Conical Kaarsen worden geleverd in een verpakking van 12 en zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
Mini Conical kaarsen set van 12 beige

€ 10,00