Specificaties
Breedte: 38
Designer: Inga Sempe
Diameter: 38
Diepte: 38
Dimbaar: Nee
Glazen bol: Exclusief
Hoogte: 16
IP Nummer: 20
Kleurnaam: Lavender
Koord lengte: Excl. koord set
Lichtbron: 2 X LED E14
Materiaal: Katoen

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Matin flush mount plafondlamp 380 lavender heeft een eigentijds en poïtisch ontwerp, met een constructie die visuele delicatesse combineert met fysieke robuustheid. De lamp bestaat uit een beugel van gelakt staal voor bevestiging aan de muur of het plafond, en wordt bedekt door een geplooide katoenen kap in twee maten met verschillende kleuropties. De lichtbron bestaat uit twee retrofit E14-lampen die een zacht en sfeervol licht creïren.

Inga Sempé

Inga Sempé Inga Sempé is geboren in Parijs en studeerde daar in 1993 af aan de ENSCI. Later volgde ze een studie aan de Villa Medici, Académie de France in Rome. Haar werk staat bekend om een minimalistische aanpak, een sterke persoonlijkheid en een bijzonder tactiel karakter. Het idee van dagelijks gebruik staat centraal in Sempé's benadering en daarvoor zoekt ze dan ook naar materialen met speciale eigensc...
Lees meer
Matin flush mount plafondlamp 380 lavender
€ 165,00*

€ 145,20