Specificaties
Breedte: 130
Collectie: Loop stand
Colour name product: Grey
Colour name product: Grey
Designer: Leif Jorgensen
Diepte: 60
Hoogte: 150
Kleurnaam: Grey
Materiaal: Powder coated steel, Staal

Onderhoud

HAY heeft mooie kapstokken in collectie van gepoedercoat staal. Om dit materiaal schoon te maken heb je een doek of een zachte borstel nodig. Gebruik lauw water of een milde zeepoplossing om de oppervlakte van het product schoon te maken. Gebruik hiervoor nooit bijtende wasmiddelen. Maak het product, na het schoonmaken, nat met water en maak het daarna droog.
Loop Stand Wardrobe grey is een grotere versie van Loop Stand Hall. Op basis van hetzelfde elegante en grafische ontwerp met drie zuilen biedt hij een eenvoudige en discrete garderobeoplossing met een grotere capaciteit. Geschikt voor het ophangen van kleding in verschillende privé- of openbare omgevingen.

Leif Jørgensen

Leif Jørgensen Leif Jørgensen is een Deense architect en ontwerper, gevestigd in Kopenhagen, die het alledaagse design voor moderne mensen een nieuwe richting op stuurt. Zijn sleutelwoord is eenvoud. Jørgensen is al vele jaren actief in de designwereld. Hij richtte zijn eerste ontwerpbureau op in 1989. Tegenwoordig werkt hij op het gebied van binnen- en buitenarchitectuur en productontwerp. Hij heeft bijzonder v...
Read more
Loop stand wardrobe grey

€ 275,00