Specificaties
Breedte: 12
Colour name product: Lila
Designer: Connie Husser
Diameter: 12
Diepte: 12
Hoogte: 1
Kleurnaam: Lila
Materiaal: Polyester

Onderhoud

Je zit altijd goed met de keuken accessoires van HAY. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor producten in de keuken te hanteren. Vergeet niet te checken of de producten geschikt zijn voor de vaatwasser. Je kunt dat zien als er het bekende symbool op het product staat aangegeven.
HAY Leo sponge jade
De vrolijke Leo spons in lila tovert direct een glimlach op ieders gezicht. Deze ronde douche sponzen zijn ontworpen door Connie Husser en zijn met de handgeweven uit duurzaam polyester. De douche spons creeert, door de structuur, extra veel schuim. Daarmee kun jij nog langer genieten van je douchegel! De spons is ook te gebruiken voor in bad. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Connie Hüsser

Connie Hüsser De Zwitserse interieurstylist en tentoonstellingsarchitect Connie Hüsser is gevestigd in Zürich. Tijdens haar carrière richt ze zich altijd op items die handgemaakt, ambachtelijk en kleurrijk zijn en speelsheid uitstralen. Ook houdt ze een oogje open voor inspirerend jong talent. Sinds 2018 reist ze de wereld rond met haar tentoonstelling 'Objects with Love', waarvoor ze zorgvuldig een eigen selec...
Read more
HAY Leo sponge lila
Leo spons lila

€ 19,00