Specificaties
Breedte: 12
Colour name product: Lila
Designer: Connie Husser
Diameter: 12
Diepte: 12
Hoogte: 1
Kleurnaam: Lila
Materiaal: Polyester

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Vlekken op staal kunnen voorzichtig worden verwijderd met een minerale terpentine.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Leo sponge jade
De vrolijke Leo spons in lila tovert direct een glimlach op ieders gezicht. Deze ronde douche sponzen zijn ontworpen door Connie Husser en zijn met de handgeweven uit duurzaam polyester. De douche spons creeert, door de structuur, extra veel schuim. Daarmee kun jij nog langer genieten van je douchegel! De spons is ook te gebruiken voor in bad. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Connie Hüsser

Connie Hüsser De Zwitserse interieurstylist en tentoonstellingsarchitect Connie Hüsser is gevestigd in Zürich. Tijdens haar carrière richt ze zich altijd op items die handgemaakt, ambachtelijk en kleurrijk zijn en speelsheid uitstralen. Ook houdt ze een oogje open voor inspirerend jong talent. Sinds 2018 reist ze de wereld rond met haar tentoonstelling 'Objects with Love', waarvoor ze zorgvuldig een eigen selec...
Lees meer
Leo sponge lila
Leo spons lila
€ 19,00*

€ 14,25