Specificaties
Breedte: 22
Colour name product: Yellow
Designer: Kristine Five Melvaer, Kristine Five Melv¾r
Diameter: 22
Diepte: 22
Hoogte: 22
Kleurnaam: Yellow
Materiaal: Glas

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg vlekken op gepoedercoat staal af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De Juice Vaas, ontworpen door Kristine Five Melvær, heeft een uniek ontwerp met verticale strepen in verschillende kleuren. Deze strepen creëren een zachte overgang van tinten op het gladde glas. De Juice Vaas is beschikbaar in drie varianten. Twee van deze varianten hebben dezelfde grootte, maar verschillen in kleur. De derde variant is hoger en heeft een andere vorm en kleur. Je kunt deze vazen mooi samen plaatsen, maar ze staan ook prachtig op zichzelf in je interieur, of je nu bloemen in de vaas zet of niet.

Kristine Five Melvær

Kristine Five Melvær De Noorse ontwerpster Kristine Five Melvær ontwerpt servies, verlichting, meubels, Grafische uitingen en textielobjecten. Ze heeft een master in industrieel ontwerp van de Oslo School of Architecture and Design in the pocket en heeft ook een master in visuele communicatie van de Oslo National Academy of the Arts. Bij het ontwerpen besteedt ze veel aandacht aan het communicatieve potentieel van obj...
Lees meer
Juice Vaas Wide Yellow
€ 199,00*

€ 99,50