Specificaties
Breedte: 22
Colour name product: Light blue
Designer: Kristine Five Melvaer, Kristine Five Melv¾r
Diameter: 22
Diepte: 22
Hoogte: 22
Kleurnaam: Light blue
Materiaal: Glas

Onderhoud

HAY heeft prachtige woonkamer accessoires in de collectie. Van textiel en wanddecoratie tot kaarsen en vazen. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor de producten te hanteren. De beste manier om jouw accessoires schoon te maken is met een schone doek met lauw water of een speciaal schoonmaak product te gebruiken. Kussens en andere textielproducten uit je woonkamer dien je ook met voorzorg te onderhouden, eventueel met een speciaal schoonmaak kit van Oranje Furniture.
De Juice vaas in light blue is onderdeel van HAY's Juice collectie die ontworpen is door Kristine Five Melvaer. Verticale strepen creren een subtiele kleurvariatie op de handgeblazen glazen vazen. De Juice bloemenvaas is verkrijgbaar in twee maten en in drie kleurencombinaties. Deze grote glazen vaas is te gebruiken voor bloemen, maar kan ook puur decoratief worden neergezet in je woonkamer, keuken of slaapkamer. De vrolijke kleuren van deze bloemenvaas zorgen ervoor dat het een echte eye-catcher is als je de ruimte binnenkomt.

Kristine Five Melvær

Kristine Five Melvær De Noorse ontwerpster Kristine Five Melvær ontwerpt servies, verlichting, meubels, Grafische uitingen en textielobjecten. Ze heeft een master in industrieel ontwerp van de Oslo School of Architecture and Design in the pocket en heeft ook een master in visuele communicatie van de Oslo National Academy of the Arts. Bij het ontwerpen besteedt ze veel aandacht aan het communicatieve potentieel van obj...
Read more
Juice vaas breed light blue

€ 199,00