Specificaties
Breedte: 43
Collectie: J-serie
Colour name product: Stone Grey
Designer: Folke Palsson
Diepte: 43
Hoogte: 79
Kleurnaam: Stone Grey
Materiaal: Beech
Zithoogte: 5, 44

Onderhoud

HAY heeft comfortabele stoelen in de collectie van o.a. houten frames. Onderhoud is erg belangrijk om de stoel mooi te houden en de levensduur ervan te verlengen. Verwijder vlekken met een reinigingsdoekje en een gespecialiseerde reiniger uit de Oranje Furniture Care collectie. Sterk vervuilde stukken van de stoel moeten nat worden gereinigd. Reinig het oppervlak met een schone doek en water met een interieurreiniger. Droog het oppervlak vervolgens af met een goed uitgespoelde en uitgewrongen doek. Is je stoel van hout? Zorg er dan voor dat u een geschikt product gebruikt om het hout te reinigen om erger te voorkomen. Wij raden de Wood Power Cleaner van Oranje Furniture Care producten sterk aan.
De J77 Chair stone grey, ontworpen door Folke Palsson voor HAY, straalt klassieke eenvoud uit. De spijlenstoel is een remake uit de jaren '60 en door minimale aanpassingen nog steeds een groot succes. De J77 eetkamerstoel is gemaakt van beukenhout en vormt zo een mooie, degelijke design stoel voor in de eetkamer of kantoorruimte. J77 eetkamerstoel is gemaakt van FSCTM gecertificeerd hout en is verkrijgbaar geolied eiken, gelakt eiken op waterbasis of geverfd eiken op waterbasis. De houten design stoel is te gebruiken als eetkamerstoel, maar staat ook leuk in je slaapkamer of kinderkamer. Deze designstoel is milieuvriendelijk. De hele levenscyclus van deze houten stoel en de gebruikte materialen voldoen aan hoge milieunormen. Wil je weten wat wij eraan doen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen? Bekijk hier onze duurzaamheid pagina.

Folke Pålsson

Folke Pålsson Folke Pålsson was een Deense ontwerper die samen met Borge Møgensen in 1942 het meubelbedrijf FDB oprichtte. Zijn bekendste ontwerp is de J77 stoel, die door HAY sinds 2013 weer opnieuw in productie is genomen.
Read more
HAY J-series
J77 stoel stone grey

€ 249,00