Sobremesa Collectie door Laila Gohar

Officiële HAY Partner
Gratis verzending vanaf €30,- in NL en BE

Sobremesa collectie

Een selectie van levendige keuken en
op de markt geïnspireerde accessoires

Shop nu

Bedlinnen 

Ontdek onze nieuwe collectie van kleurrijk  
en luchtig beddengoed

Shop nu

inspiratie

VERWARM JE HUIS MET HAY

Nu het buiten kouder wordt, is het tijd om na te denken over het verwarmen van je huis. In deze blogpost laten we je enkele van onze beste manieren zien om je huis gezelliger te maken met HAY!

SOBREMESA COLLECTIE

Heb je de Sobremesa collectie van Laila Gohar en HAY al ontdekt? Deze capsule collectie van home essentials is ontworpen om je dagelijkse momenten een beetje specialer te maken!

KANTOOR AAN HUIS

HAY heeft alles wat je nodig hebt om van je thuiskantoor een ruimte te maken waar je graag je werkdag doorbrengt. Kijk voor een dosis inspiratie op onze blogpagina!

HAY DESIGN KAARSEN

In de huiskamer, de slaapkamer of in de badkamer, kaarsen geven de ruimte een fijne sfeer. Het zorgt voor extra romantiek, rust en gezelligheid!

MULLER VAN SEVEREN VOOR HAY

HAY is super enthousiast om een nieuwe samenwerking met het designer duo Muller van Severen aan te kondigen. Hun ontwerpen zijn prachtig en worden vaak gezien als kunstwerkjes op zichzelf. 

Bezoek een van onze winkels

Wil je graag de hele collectie in het echt bekijken of ben je geïnteresseerd in interieuradvies? Kom dan langs in een van onze winkels in Amsterdam of Rotterdam of boek een afspraak via onze afsprakenplanner.

Loading...