Specificaties
Breedte: 17
Colour name product: Dusty yellow
Designer: HAY
Diepte: 26,5
Hoogte: 10,5
Kleurnaam: Dusty yellow
Materiaal: Polypropylene

Onderhoud

HAY heeft prachtige woonkamer accessoires in de collectie. Van textiel en wanddecoratie tot kaarsen en vazen. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor de producten te hanteren. De beste manier om jouw accessoires schoon te maken is met een schone doek met lauw water of een speciaal schoonmaak product te gebruiken. Kussens en andere textielproducten uit je woonkamer dien je ook met voorzorg te onderhouden, eventueel met een speciaal schoonmaak kit van Oranje Furniture.
HAY's Colour Crate mix S in dusty yellow maakt deel uit van een serie multifunctionele, kleurrijke opbergboxen met een opvallend geperforeerd ontwerp. De opvouwbare kratjes zijn gemaakt van 100% gerecycled afvalplastic en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. De kratten zijn stapelbaar en zeer geschikt voor het opbergen en organiseren van spullen. HAY's Colour Crate is een multifunctioneel, gekleurd kratje, verkrijgbaar in verschillende kleuren. De opvouwbare kratjes zijn handig in gebruik, stapelbaar en door de hippe kleuren super leuk om met elkaar te combineren. Gebruik deze praktische opbergkrat voor het opbergen van accessoires in jouw keuken, slaapkamer, kantoor of badkamer.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
HAY Colour Crate mix S dusty yellow

€ 7,00