Specificaties
Breedte: 8,5
Designer: HAY
Diameter: 8,5
Diepte: 8,5
Hoogte: 6
Maat: S
Materiaal: Glas

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Vlekken op staal kunnen voorzichtig worden verwijderd met een minerale terpentine.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Deze prachtige Glass glazen van HAY zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten en belichamen de essentie van het tapasconcept: genieten van hapjes aan de bar onder het genot van een glas wijn. Deze minimalistische glazen zijn perfect geschikt als water- of limonadeglazen, maar zijn ook ideaal voor het serveren van olijven en andere hapjes. Dankzij hun stapelbare ontwerp zijn deze waterglazen gemakkelijk op te bergen in jouw keukenkastjes.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Glass S
€ 4,00*

€ 3,28