Specificaties
Breedte: 50
Colour name product: Bordeaux and sky blue
Designer: Amanda Borberg
Diepte: 100
Kleurnaam: Bordeaux and sky blue
Materiaal: Oeko-tex cotton

Onderhoud

Goede ventilatie in de badkamer is van groot belang voor het onderhouden van de producten en materialen in de badkamer. De ventilatie werkt het beste als je de ventilator aanzet en ook een deur of raam op een kier zet, zodat er lichte trekking ontstaat. Na het gebruik van de badkamer de producten droogmaken met een schone doek. Was handoeken en badmatten regelmatig. Hierdoor gaan de producten en materialen in de badkamer langer mee en voorkom je schimmelvorming.
HAY's Frotte Stripe handdoek in bordeaux and sky blue is gemaakt van zacht, absorberend katoen en is ontworpen door Amanda Borberg en heeft horizontale strepen in gedempte kleuren. Ideaal voor dagelijks gebruik in de badkamer, maar je kunt 'm ook gebruiken als strand handdoek of badhanddoek bij het zwembad. Strand of badkamer handdoeken kopen? HAY's Frotte handdoek is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Amanda Borberg

Amanda Borberg Amanda Borberg is een Deense ontwerper uit Kopenhagen. Ze studeerde af met een master in Textielontwerp aan de RDAoFA. Als freelancer ontwikkelt ze prints en kleurenpaletten voor textiel die worden gebruikt in diverse kunstprojecten. Haar stijl kan worden omschreven als een combinatie van natuurlijke expressies en tijdloze elementen waarbij ze gefascineerd is door kleur. Ze heeft de kracht om een ...
Read more
Frotte Stripe handdoek bordeaux and sky blue

€ 29,00