Specificaties
Breedte: 100
Colour name product: Sheet blue
Designer: Amanda Borberg
Diepte: 150
Kleurnaam: Sheet blue
Materiaal: Oeko-tex cotton

Onderhoud

  • Goede ventilatie is essentieel voor het onderhouden van badkamerproducten.
  • Droog de producten af met een schone doek na gebruik van de badkamer.
  • Was handdoeken en badmatten regelmatig en let hierbij goed op de wasvoorschiften.
  • Reinig spiegels met een zachte, pluisvrije doek of een microvezeldoekje. Gebruik een mild glasreinigingsmiddel of een mengsel van water en azijn om vlekken en vingerafdrukken te verwijderen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAYs Frotte Stripe badlaken in blue is gemaakt van zacht, absorberend katoen en is ontworpen door Amanda Borberg en heeft horizontale strepen in gedempte kleuren. Ideaal voor dagelijks gebruik in de badkamer, maar je kunt 'm ook gebruiken als strand handdoek of badhanddoek bij het zwembad. Strand of badkamer handdoeken kopen? HAY's Frotte handdoek is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Amanda Borberg

Amanda Borberg Amanda Borberg is een Deense ontwerper uit Kopenhagen. Ze studeerde af met een master in Textielontwerp aan de RDAoFA. Als freelancer ontwikkelt ze prints en kleurenpaletten voor textiel die worden gebruikt in diverse kunstprojecten. Haar stijl kan worden omschreven als een combinatie van natuurlijke expressies en tijdloze elementen waarbij ze gefascineerd is door kleur. Ze heeft de kracht om een ...
Lees meer
HAY Frotté stripe bath towel dark green
Frotte Stripe badlaken blue
€ 85,00*

€ 59,50