Specificaties
Breedte: 17,5
Colour name product: Grey
Designer: HAY
Diameter: 17,5
Diepte: 17,5
Hoogte: 16,5
Kleurnaam: Grey
Materiaal: Polystone

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg vlekken op gepoedercoat staal af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Deze Flower Pot L in grey van HAY refereert qua vorm naar de traditionele bloempot op een schaal en is gemaakt van polystone. Polystone is een mengsel van gemalen steen en kunsthars. Polystone voelt als een natuurlijk materiaal, is licht van gewicht en volledig waterdicht. De plantenpot met schotel is verkrijgbaar in vier kleuren en vier maten. Let op: Elk item is uniek. Kleur kan afwijken. Deze bloempotten zijn niet geschikt voor buiten. HAY heeft een serie minimalistische bloempotten met bijpassende schotels. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht en duurzaam polystone en voorzien van een binnencoating voor extra bescherming. Door het afvoergat aan de onderkant kan overtollig water in de schotel weglopen. De bloempotten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Zou je de Flower Pot graag in XXL of XXXL willen bestellen? Deze maten kunnen gekocht worden in onze winkels. In verband met breekbaarheid verkopen we deze zware bloempotten niet via onze online shop.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Flowerpot met schotel L grey
€ 29,00*

€ 24,36