Specificaties
Breedte: 17,5
Colour name product: Green
Designer: HAY
Diameter: 17,5
Diepte: 17,5
Hoogte: 16,5
Kleurnaam: Green
Materiaal: Polystone

Onderhoud

HAY heeft prachtige woonkamer accessoires in de collectie. Van textiel en wanddecoratie tot kaarsen en vazen. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor de producten te hanteren. De beste manier om jouw accessoires schoon te maken is met een schone doek met lauw water of een speciaal schoonmaak product te gebruiken. Kussens en andere textielproducten uit je woonkamer dien je ook met voorzorg te onderhouden, eventueel met een speciaal schoonmaak kit van Oranje Furniture.
Deze Flower Pot L in green van HAY refereert qua vorm naar de traditionele bloempot op een schaal en is gemaakt van polystone. Polystone is een mengsel van gemalen steen en kunsthars. Polystone voelt als een natuurlijk materiaal, is licht van gewicht en volledig waterdicht. De plantenpot met schotel is verkrijgbaar in vier kleuren en vier maten. Let op: Elk item is uniek. Kleur kan afwijken. Deze bloempotten zijn niet geschikt voor buiten. HAY heeft een serie minimalistische bloempotten met bijpassende schotels. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht en duurzaam polystone en voorzien van een binnencoating voor extra bescherming. Door het afvoergat aan de onderkant kan overtollig water in de schotel weglopen. De bloempotten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Zou je de Flower Pot graag in XXL of XXXL willen bestellen? Deze maten kunnen gekocht worden in onze winkels. In verband met breekbaarheid verkopen we deze zware bloempotten niet via onze online shop.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
Flowerpot met schotel L green

€ 29,00