Specificaties
Breedte: 16,5
Designer: Sam Weller
Diepte: 65
Dimbaar: Ja
Glazen bol: Geïntegreerde LED
Hoogte: 45
IP Nummer: 20
Kleurnaam: Ash grey
Koord lengte: 200 CM
Lichtbron: Geïntegreerde LED, 4W
Materiaal: Aluminium, IJzer, Staal

Onderhoud

LED's kunnen veel langer meegaan dan hun gemiddelde levensduur van 50.000 uur. Deze duur hangt namelijk sterk af van het onderhoud. Hier zijn enkele tips om je LED in goede conditie te houden.

Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding.
In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten.

Regelmatig schoonmaken
LED's vereisen regelmatig onderhoud. Gebreken kunnen namelijk ontstaan door intern en extern stof en vuil, maak daarom regelmatig je LED goed schoon. 

Vermijd extreme vochtigheid en warme temperaturen.
De levensduur van LED-lampen wordt sterk beïnvloed door de omgevingstemperatuur. De werkingsduur van lampen zal worden verminderd als de omgeving te warm of te vochtig is, omdat dit de elektronische componenten binnenin zal beschadigen.
HAY's Fifty-Fifty Mini Lamp in ash grey heeft zijn naam te danken aan het contragewichtsysteem. Deze elegante en minimalistische Mini tafellamp van HAY met LED verlichting is ontworpen door Sam Weller. Deze bureaulamp met dimmer is een eyecatcher in elk interieur. De LED verlichting kun je zelf positioneren en de draagarm is gemakkelijk te kantelen en te draaien. Hierdoor is-ie ideaal als leeslamp in de woonkamer. Deze industriïle bureaulamp is ook zeer geschikt voor zowel woningen als bedrijfsomgevingen.

Sam Weller

Sam Weller Sam Weller is een Britse ontwerper, werkzaam op het gebied van Industrial Design en Engineering. Hij studeerde in 2012 af met een Master of Arts in Design Products aan het Royal College of Art in Londen. Zijn werk is tijdloos en eerlijk en hij richt zich altijd op een sobere esthetiek die de materiaalkeuze en functie van een product weerspiegelt. Hij heeft zijn werk tentoongesteld in o.a. het V&am...
Read more
Fifty-fifty mini ash grey

€ 415,00