Specificaties
Breedte: 11
Designer: Cobe & Kilo
Diameter: 11
Diepte: 11
Hoogte: 11
Maat: S
Materiaal: Terracotta

Onderhoud

HAY heeft prachtige woonkamer accessoires in de collectie. Van textiel en wanddecoratie tot kaarsen en vazen. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor de producten te hanteren. De beste manier om jouw accessoires schoon te maken is met een schone doek met lauw water of een speciaal schoonmaak product te gebruiken. Kussens en andere textielproducten uit je woonkamer dien je ook met voorzorg te onderhouden, eventueel met een speciaal schoonmaak kit van Oranje Furniture.
HAY Facade herb pot
"De Facade keukenaccessoires zoals de kruidenpot zijn vervaardigd uit terracotta steen en hebben een geribbeld oppervlak. De buitenkant is ongeglazuurd en dat zorgt voor een stoer effect. Ideaal te gebruiken als vaas, kruidenpot, bloempot of als houder voor al je keukengerei. Verkrijgbaar in vier verschillende maten. De serie Facade van COBE en KILO Design, die oorspronkelijk in samenwerking met COBE werd ontwikkeld voor het nieuwe kinderdagverblijf ""Forfatterhuset"", heeft hetzelfde regelmatige, geribbelde oppervlak als het verspreide tuindorp en is ontworpen voor het kweken van kruiden of kleine planten en voor huisdecoratie. De collectie is gemaakt van terracotta met een ongeglazuurde buitenkant en een geglazuurde binnenkant die een natuurlijke uitstraling en een gezonde groeiomgeving creren. De items in de collectie kunnen alleen of samen worden gebruikt."

Cobe & Kilo

Cobe & Kilo COBE is een ontwerp- en architectuurstudio gevestigd in Kopenhagen. Ze creëren structuren en producten die erop gericht zijn het leven te verbeteren. Zij vinden duurzame architectuur cruciaal voor de toekomst. Hun ambitie is om objecten te creëren die alleen bestaan om bij te dragen; gebouwen die ten goede komen aan de omgeving, en ruimtes die verrijken. Kilo Design is een in Kopenhagen gevestig...
Read more
HAY Facade herb pot s dark terracotta
Facade kruidenpot S dark terracotta

€ 35,00