Specificaties
Collectie: Eiffel
Designer: Depping and Jakob Jorgensen
Diepte: 65
Hoogte: 38
Lengte: 65
Materiaal: Powder coated aluminium

Onderhoud

  • Vlekken in linoleum kunnen voorzichtig worden verwijderd met behulp van terpentine (witte spiritus) of een vochtige nanospons gedoopt in lauw water of een linoleum verzorgingsproduct. Volg dit onmiddellijk op met een schone, droge doek.
  • Veeg hout en gepoedercoat staal af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel. Verwijder zeepresten direct met een schone, droge doek.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Als het oppervlak gekrast is of er dof uitziet, gebruik dan een verzorgingsproduct dat speciaal geschikt is voor het desbetreffende materiaal.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Peas 80 x 140 soft grey
Eiffel Coffee Table maakt onderdeel uit van HAY's Eiffel collectie, ontworpen door Depping & Jørgensen. Deze collectie bestaat uit diverse stellingkasten, salon- en bijzettafels. Deze Eiffel salontafel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen, waardoor ze geschikt zijn voor privé- en openbare ruimtes. Op basis van een eenvoudig gelaagdheidprincipe hebben Depping & Jørgensen een flexibele en multifunctionele reeks rekken en tafels gecreëerd met behulp van gegoten aluminium pootmodules met gepoedercoate vierkante, driehoekige of rechthoekige MDF-platen in verschillende afmetingen. De rekken en tafels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, hoogtes en vormen, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in een brede waaier van private en publieke contexten. Eiffel kan worden gebruikt als koffietafel, salontafel en bijzettafel.

Depping & Jakob Jørgensen

Depping & Jakob Jørgensen Line Depping en Jakob Jørgensen zijn Deense ontwerpers die hun krachten bundelen om specifieke meubelprojecten te ontwerpen, met ook elk een individuele studio. De twee ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan de School of Design op The Royal Danish Academy of Fine Arts. Beide ontwerpers werken graag met hun handen. Ze werken meestal met hout in combinatie met andere materialen. Hun doel is om een...
Lees meer
HAY Eiffel coffee table square ink black
Eiffel salontafel square dark brick

€ 295,00