Specificaties
Breedte: 52
Collectie: Eiffel
Designer: Depping and Jakob Jorgensen
Diepte: 52
Hoogte: 38
Materiaal: Powder coated aluminium

Onderhoud

HAY heeft een mooie collectie tafels in hout of een combinatie van materialen zoals linoneum of aluminium. Als basis voor goed onderhoud geldt, verwijder stof en vingerafdrukken met een schone pluisvrije doek en gebruik een speciaal schoonmaakmiddel uit de Oranje Furniture Care collectie. Ernstig vervuilde oppervlakten kunnen het beste nat worden gereinigd met een schoonmaakmiddel uit de Oranje Furniture Care collectie. Droog meteen daarna het oppervlak met een schone uitgewrongen doek. Zo gaat je aankoop langer mee.
De Eiffel Side Table behoort tot HAY's Eiffel collectie, ontworpen door Depping & Jørgensen. Deze driehoekige HAY bijzettafel heeft een industrieel karakter en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart. De Eiffel Side Table behoort tot HAY's Eiffel collectie, ontworpen door Depping & Jørgensen. Deze collectie bestaat uit diverse stellingkasten, salon- en bijzettafels die geschikt zijn voor zowel privé als openbare ruimtes. Deze driehoekige HAY bijzettafel heeft een industrieel karakter en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart.

Depping & Jakob Jørgensen

Depping & Jakob Jørgensen Line Depping en Jakob Jørgensen zijn Deense ontwerpers die hun krachten bundelen om specifieke meubelprojecten te ontwerpen, met ook elk een individuele studio. De twee ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan de School of Design op The Royal Danish Academy of Fine Arts. Beide ontwerpers werken graag met hun handen. Ze werken meestal met hout in combinatie met andere materialen. Hun doel is om een...
Read more
Eiffel bijzettafel triangle ink black

€ 249,00