Specificaties
Breedte: 0
Colour name product: Sky blue
Designer: HAY
Diepte: 0
Kleurnaam: Sky blue
Materiaal: Oeko-tex cotton

Onderhoud

Goede ventilatie in de badkamer is van groot belang voor het onderhouden van de producten en materialen in de badkamer. De ventilatie werkt het beste als je de ventilator aanzet en ook een deur of raam op een kier zet, zodat er lichte trekking ontstaat. Na het gebruik van de badkamer de producten droogmaken met een schone doek. Was handoeken en badmatten regelmatig. Hierdoor gaan de producten en materialen in de badkamer langer mee en voorkom je schimmelvorming.
Met een tweekleurig ontwerp in lichtgewicht en zacht OEKO-TEX katoen, combineert de Duo badjas in sky blue van HAY een eigentijdse look met uitzonderlijk comfort. Met een relaxte vorm, twee zakken en een bijpassende ceintuur is Duo perfect om in huis te dragen of te loungen bij het strand of zwembad. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
Duo badjas sky blue

€ 89,00