Specificaties
Breedte: 60
Colour name product: Dark grey
Designer: HAY
Diepte: 15
Hoogte: 45
Kleurnaam: Dark grey
Length: 15
Materiaal: Katoen, Linen, Polyester filling

Care & Maintenance

HAY heeft prachtige stoffen in de collectie. Het is belangrijk de stoffen goed te verzorgen en onderhouden. Als stoffen niet goed onderhouden worden gaan vlekken er minder makkelijk uit en daarnaast slijt de stof sneller. Versleten stoffen kunnen ongezond stoffig klimaat binnen bevorderen en brandveiligheidsaspecten van de stoffen nemen af. Regelmatig onderhoud is daarom belangrijk om de levensduur van de producten te bevorderen. Wij adviseren de Royal Textile Care Kit XL uit de Oranje Furniture Care Collectie, hiermee krijgen stoffen de beste bescherming mogelijk.
Dot cushion tint family
Gekenmerkt door de bedekte knopen in het midden van het kussen, is de Dot Cushion Tint in dark grey uitgegroeid tot een HAY design klassieker. Deze versie is gemaakt van een zachte en soepele gerecyclede polyestermix, met veelzijdige kleuropties.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
HAY Quilton
Dot Kussen Tint dark grey

€ 85,00