Specificaties
Breedte: 60
Colour name product: Dark blue
Designer: HAY
Diepte: 15
Hoogte: 45
Kleurnaam: Dark blue
Length: 15
Materiaal: Nylon, Polyester filling, Wool

Onderhoud

HAY heeft prachtige stoffen in de collectie. Het is belangrijk de stoffen goed te verzorgen en onderhouden. Als stoffen niet goed onderhouden worden gaan vlekken er minder makkelijk uit en daarnaast slijt de stof sneller. Versleten stoffen kunnen ongezond stoffig klimaat binnen bevorderen en brandveiligheidsaspecten van de stoffen nemen af. Regelmatig onderhoud is daarom belangrijk om de levensduur van de producten te bevorderen. Wij adviseren de Royal Textile Care Kit XL uit de Oranje Furniture Care Collectie, hiermee krijgen stoffen de beste bescherming mogelijk.
HAY's Dot Cushion Steelcut Trio in dark blue is onderdeel van een collectie kussens gekenmerkt door de contrasterende gekleurde Dot knopen in het midden. De stoffen die voor deze kussencollectie gebruikt worden zijn meubelstoffen: zeer duurzaam en van hoge kwaliteit. Dot Kussen Steelcut Trio met knoop is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Tip: deze kussens verlenen zich er perfect voor om te combineren!De Dot Cushion van HAY, dat wordt gekenmerkt door de gekleurde beklede knopen op het kussen, is een designklassieker geworden in veel interieurs. Deze versie is gemaakt van Kvadrat's wolrijke mix, die een rijke textuur biedt en een superieure duurzaamheid. Verkrijgbaar in twee vormen, met n of twee knopen. We raden het design te reinigen door middel van stoom.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
Dot Kussen Steelcut Trio dark blue

€ 109,00