Specificaties
Breedte: 2,6
Colour name product: Dark rose dark peach light rose
Designer: HAY
Diameter: 2,6
Diepte: 2,6
Hoogte: 19
Kleurnaam: Dark rose dark peach light rose
Materiaal: Paraffin

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg vlekken op gepoedercoat staal af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Met de gedraaide kaarsenset in dark rose, dark peach en light rose hoef je niet zelf te kiezen, maar is er al een fijn kleurenpalet samengesteld. De originele vormen en unieke kleuren van de gedraaide kaarsen lenen zich perfect als decoratieve objecten in ieder interieur. Met de hand gemaakt uit Italië - dus iedere kaars is uniek. Verkrijgbaar in sets van 6 stuks. De gedraaide kaarsen zijn bijna te mooi om te branden. Door de unieke vormen en kleuren kunnen de kaarsen ook als decoratie gebruikt worden. Ze worden met de hand gemaakt in Italië. De kaarsen gaan 6 tot 8 branduren mee. De gedraaide kaarsen zijn perfect te combineren met de Flare kaarsenhouder.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Candle spiral set van 6 dark rose dark peach light rose
€ 29,00*

€ 22,33