Specificaties
Breedte: 150
Designer: HAY
Diepte: 210
Hoogte: 0
Length: 210
Materiaal: Oeko-tex cotton

Care & Maintenance

HAY heeft prachtige stoffen in de collectie. Het is belangrijk de stoffen goed te verzorgen en onderhouden. Als stoffen niet goed onderhouden worden gaan vlekken er minder makkelijk uit en daarnaast slijt de stof sneller. Versleten stoffen kunnen ongezond stoffig klimaat binnen bevorderen en brandveiligheidsaspecten van de stoffen nemen af. Regelmatig onderhoud is daarom belangrijk om de levensduur van de producten te bevorderen. Wij adviseren de Royal Textile Care Kit XL uit de Oranje Furniture Care Collectie, hiermee krijgen stoffen de beste bescherming mogelijk.
HAY Crinkle plaid grey
Het Crinkle plaid van HAY is een prachtig en heerlijk zacht plaid gemaakt van katoen. Het is een perfecte accessoire voor op je bed, bank of fauteuil. Het plaid is verkrijgbaar in grijs en antraciet. Deze plaids kunnen gewassen worden op 60 graden en zijn geschikt voor in de droger op matige temperatuur.Het Crinkle kleed is gemaakt van zacht en lichtgewicht katoen met een gerimpelde textuur en gerafelde randjes. Dit geeft het plaid een speelse draai aan je interieur. De Crinkle deken is door zijn grootte ideaal om zowel decoratief neer te leggen als er lekker samen onder te kruipen. Comfortabel en elegant!

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
Crinkle plaid grey
€ 139,00*

€ 104,25