Specificaties
Breedte: 34
Colour name product: Off white
Designer: HAY
Diameter: 34
Diepte: 34
Hoogte: 2,5
Kleurnaam: Off white
Materiaal: Polyethylene

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Vlekken op staal kunnen voorzichtig worden verwijderd met een minerale terpentine.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De off white snijplank van HAY is gemaakt van hygiënisch polyethyleen en voorzien van antislip-puntjes aan de onderkant voor extra stabiliteit. Geschikt voor zowel thuisgebruik als in professionele keukens, is deze design snijplank verkrijgbaar in ronde en rechthoekige vormen en in een verscheidenheid aan mooie kleuren. Let op: de snijplank is niet geschikt voor de vaatwasser en kan krassen oplopen bij gebruik. Deze kleurrijke design snijplanken zijn niet alleen een eyecatcher in de keuken, maar ook zeer functioneel. De antislip-puntjes aan de onderkant van de plank zorgen ervoor dat deze stevig op zijn plek blijft liggen tijdens het gebruik, en het materiaal is gemakkelijk schoon te maken.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Chopping board snijplank rond L off white
€ 65,00*

€ 45,50