Specificaties
Breedte: 70
Designer: HAY
Kleurnaam: Poppy Red
Length: 136
Materiaal: Katoen

Onderhoud

  • Goede ventilatie is essentieel voor het onderhouden van badkamerproducten.
  • Droog de producten af met een schone doek na gebruik van de badkamer.
  • Was handdoeken en badmatten regelmatig en let hierbij goed op de wasvoorschiften.
  • Reinig spiegels met een zachte, pluisvrije doek of een microvezeldoekje. Gebruik een mild glasreinigingsmiddel of een mengsel van water en azijn om vlekken en vingerafdrukken te verwijderen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De Check badhanddoek is gemaakt van duurzaam OEKO-TEX katoen met een zachte textuur en een kleurrijk ruitjesmotief. De serie bestaat uit een handdoek, badhanddoek, washandje en badmat. Het kenmerkende ruitpatroon geeft elke badkamer iets extra's. Verkrijgbaar in een mix van rustige en gedurfde kleuren.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Check badlaken poppy red
€ 55,00*

€ 27,50