Specificaties
Breedte: 8,5
Colour name product: Black
Designer: Kutarq Studio
Diepte: 3,5
Kleurnaam: Black
Materiaal: Aluminium

Care & Maintenance

Niets is zo fijn als een clean desk. De beste manier om jouw desk en toebehoren schoon te maken is met een schone doek met lauw water of een speciaal schoonmaakproduct voor gladde oppervlakten te gebruiken. Verstuif nooit rechtstreeks een schoonmaakproduct op het product, maar verstuif op een doek.
Cane Key Ring Black sleutelhanger van HAY is ontworpen door Kutarq Studio. In elke sleutelhanger zijn twee kleuren gecombineerd. Cane Key Ring is verkrijgbaar in 3 verschillende kleurencombinaties. De hippe sleutelhanger is gemaakt van duurzaam aluminium met een tweekleurige coating in drie verschillende kleurencombinaties. De key organizer is ideaal voor als je een huishouden hebt met meerdere sleutelbossen. Geef iedereen een andere kleur sleutelhanger, handig voor als je te laat bent en snel je sleutels moet zoeken.

Kutarq Studio

Kutarq Studio Kutarq studio is een ontwerpstudio die zich richt op ruimtelijk en productontwerp. De ontwerper achter de studio is de Spaanse architect en designer Jordi López Aguiló. Na enige tijd in het buitenland te hebben samengewerkt met prestigieuze architectenbureaus in Parijs en Kopenhagen, richtte hij in 2012 zijn eigen studio op in Valencia. Aguiló ontwerpt verlichting, objecten en meubels met een unie...
Read more
Cane key ring black

€ 25,00