Specificaties
Breedte: 14
Colour name product: Green
Designer: HAY
Diepte: 24
Hoogte: 15
Kleurnaam: Green
Materiaal: Polypropylene

Care & Maintenance

Goede ventilatie in de badkamer is van groot belang voor het onderhouden van de producten en materialen in de badkamer. De ventilatie werkt het beste als je de ventilator aanzet en ook een deur of raam op een kier zet, zodat er lichte trekking ontstaat. Na het gebruik van de badkamer de producten droogmaken met een schone doek. Was handoeken en badmatten regelmatig. Hierdoor gaan de producten en materialen in de badkamer langer mee en voorkom je schimmelvorming.
De Candy Wash Bag in green is een vrolijke verschijning in elk interieur. De opbergtas is gemaakt van gerecycled polypropyleen en heeft een stevige ritssluiting. Verkrijgbaar in verschillende vier kleurencombinaties. Snoepkleurige strepen creÌÇren een helder en speels ontwerp in de Candy Wash Bag van HAY. De tas is gemaakt van gerecycled polypropyleen, heeft een stevige ritssluiting en een waterdichte voering. De tas kan onder andere als toilettas, boodschappentas of opbergtas gebruikt worden. Je kunt kiezen uit verschillende kleurencombinaties.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
Candy Wash Bag green
€ 29,00*

€ 14,50