Specificaties
Breedte: 2,4
Colour name product: Green light blue light grey
Designer: HAY
Diameter: 2,4
Diepte: 2,4
Hoogte: 19
Kleurnaam: Green light blue light grey
Materiaal: Paraffin

Onderhoud

HAY heeft prachtige woonkamer accessoires in de collectie. Van textiel en wanddecoratie tot kaarsen en vazen. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor de producten te hanteren. De beste manier om jouw accessoires schoon te maken is met een schone doek met lauw water of een speciaal schoonmaak product te gebruiken. Kussens en andere textielproducten uit je woonkamer dien je ook met voorzorg te onderhouden, eventueel met een speciaal schoonmaak kit van Oranje Furniture.
Met de gedraaide kaarsenset in green, light blue and light grey hoef je niet zelf te kiezen, maar is er al een fijn kleurenpalet samengesteld. De originele vormen en unieke kleuren van de gedraaide kaarsen lenen zich perfect als decoratieve objecten in ieder interieur. Met de hand gemaakt uit Italië - dus iedere kaars is uniek. Verkrijgbaar in sets van 6 stuks. De gedraaide kaarsen zijn bijna te mooi om te branden. Door de unieke vormen en kleuren kunnen de kaarsen ook als decoratie gebruikt worden. Ze worden met de hand gemaakt in Italië. De kaarsen gaan 6 tot 8 branduren mee. De gedraaide kaarsen zijn perfect te combineren met de Flare kaarsenhouder.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
Candle twist set van 6 green light blue light grey

€ 29,00