Specificaties
Breedte: 0
Colour name product: Mint green aqua green
Designer: HAY
Diepte: 0
Hoogte: 19
Kleurnaam: Mint green aqua green
Materiaal: Paraffin

Onderhoud

HAY heeft prachtige woonkamer accessoires in de collectie. Van textiel en wanddecoratie tot kaarsen en vazen. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor de producten te hanteren. De beste manier om jouw accessoires schoon te maken is met een schone doek met lauw water of een speciaal schoonmaak product te gebruiken. Kussens en andere textielproducten uit je woonkamer dien je ook met voorzorg te onderhouden, eventueel met een speciaal schoonmaak kit van Oranje Furniture.
HAY's glanzende gedraaide kaarsen in mint, green aqua and green zijn haast te mooi om te branden: hun originele vorm en unieke kleuren lenen zich perfect als decoratieve kaarsen in ieder interieur. Ze komen als 'draai' en 'spiraal' versies en zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Met de hand gemaakt uit Italië - dus iedere kaars is uniek. Ook verkrijgbaar per stuk. De gedraaide kaarsen zijn bijna te mooi om te branden. Door de unieke vormen en kleuren kunnen de kaarsen ook als decoratie gebruikt worden. Ze worden met de hand gemaakt in Italië en zijn verkrijgbaar in een Spiral, Twist en Conical uitvoering. De kaarsen zijn per stuk verkrijgbaar en gaan 6 tot 8 branduren mee. De gedraaide kaarsen zijn perfect te combineren met de Flare kaarsenhouder.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
Candle spiral set van 6 mint green aqua green

€ 29,00